Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa u Zadru

Lopovi u Zadru ukrali Preradovićevu bistu

policija
Arhiva VL
04.01.2011.
u 09:04

Vandalizam u kojem je otuđena bista s betonskog postolja dogodio se u samom središtu grada, samo stotinjak metara od Prve policijske postaje u Zadru

ZADAR - Zadarska policija izvijestila je jutros o krađi koja se dogodila u noći između 1. i 2. siječnja u kojoj je nepoznati počinitelj iz dvorišta Osnovne škole Petra Preradovića u Zadru skinuo s postolja i otuđio bistu Petra Preradovića.

Glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan naveo je da je bista izrađena od betona i da je vrijedna oko 5000 kuna. Vandalizam u kojem je otuđena bista s betonskog postolja dogodio se u samom središtu grada, samo stotinjak metara od Prve policijske postaje u Zadru, a policija je o krađi doznala od ravnatelja škole i navode da se za otuđenom bistom traga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije