Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukradeni automobili

Lopovi se vozili, opelješili aute pa ih ostavili

policajac
Marijan Sušenj/PIXSELL
19.08.2013.
u 11:49

Pronađena vozila vraćena su vlasnicima, a policija nastavlja s potragom za kradljivcima.

Četiri ukradena automobila, tri Fiat Una i Nissan Micru pronašla je riječka policija protekloga vikenda na različitim dijelovima grada.

Automobili su bili ukradeni u razdoblju od polovice srpnja do polovice kolovoza na širem području Rijeke i na Škrljevu, a kad su ih policajci pronašli uredno parkirane u garaži u Kršinićevoj ulici, na Pećinama, Vežici i na Krnjevu bili su "opelješeni".

Kradljivci su iz automobila ukrali auto radio, dječju sjedalica, zračne jastuke za more, igračke, opremu za vozilo, a na jednom od vozila i registracijske pločice. Neki automobili su i oštećeni. Pronađena vozila vraćena su vlasnicima, a policija nastavlja s potragom za kradljivcima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije