Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUNELOM DO SEFOVA

Lopovi proveli cijelu noć u banci obijajući sefove

Credit Lyonnais
Reuters
30.03.2010.
u 15:43

Da bi došli do sefova u pariškoj podružnici banke Credit Lyonnais, lopovi su građevinskom opremom prokopali prolaz iz podruma susjedne zgrade.

Odlučni su kradljivci u odjel sa sefovima u banci nedaleko od zgrade pariške opere ušli prošavši kroz podrume susjedne zgrade i niz tunela; na jednom su mjestu probili rupu u 80 centimetara debelom zidu.

Kad su u subotu oko 22 sata konačno ušli u zgradu banke, u kojoj su u tijeku bili radovi na renoviranju, svladali su i svezali zaštitara te počeli prazniti oko 200 privatnih sefova.

Nakon što su u nedjelju oko sedam sati ujutro završili posao, pri izlasku su zapalili vatru u prostoriji, što je aktiviralo protupožarne prskalice i uništilo sve tragove. Čuvar se izvukao neozlijeđen.

Samo mušterije koje su zakupile sefove u banci znaju što je u njima bilo, tako da se o iznosu plijena koji je pokupljen tim "vrhunski profesionalno obavljenim poslom" ne može ni nagađati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije