Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provalnici

Lopovi opljačkali garažu, šteta 1400 kuna

'15.08.2012., Osijek - U ulici Kralja Petra Svacica policija je intervenirala na poziv stanara zbog strasnog smrada koji se sirio zgradom i pronasla raspadnuto musko tijelo. Ocevid je u tijeku.  Photo
'Davor Javorovic/PIXSELL'
12.11.2012.
u 23:48

Krađa u Zdencima,zbunjeni lopovi nisu uspjeli provaliti u kuću, pa su provalili u garažu i iz nje odnijeli vrijendne strojeve i ostale predmete

ZDENCI- Nepoznati počinitelji su provalili u kuću u Zdencima, te su ukrali električni alat i ostale predmete koje su našli u garaži i s njima se udaljili u nepoznatom smjeru.

Do krađe je došlo u kući koja je u vlasništvu 59-godišnjakinje a nalazi se u Strossmayerrovoj ulici u Zdencima. Provalnici su pokušali provaliti u kuću, no kako im provala baš i njie pošla od ruke, otišli su do obližnje garaže u koju su prvalili i otuđili sve vrijedne stvari koje su tamo pronašli.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da su se kradljivci, nakon uzimanja predmeta koji su u materijalnoj vrijednosti u iznosu većem od 1400 kn. Za nepoznatim počiniteljima se i dalje traga, a provodi se i daljnje kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije