Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Našli ga na cesti?

Lopovi: Fabergeovo jaje vrijedno milijun eura našli smo na cesti!

Fabergeovo jaje
Faberge (www.faberge.com)
16.04.2013.
u 12:06

Policija je priopćila da je vrijedno jaje pronađeno tijekom rutinske kontrole automobila

Fabergeovo zlatno jaje optočeno dijamantima ukradeno prije četiri godine u Genevi pronašla je francuska policija nedaleko od francusko-švicarske granice, javljaju francuski mediji.

Policija je priopćila da je vrijedno jaje pronađeno tijekom rutinske kontrole automobila pri čemu je zaustavljen sumnjivi BMW s dvojicom državljana Bjelorusije koji su nakon pronalaska vrijednog predmeta uhićeni. Uhićen je i treći Bjelorus koji se iza BMW-a vozio u Jaguaru.

Naknadnom provjerom policija je utvrdila da je za uhićenim trojcem raspisana tjeralica u Francuskoj i Švicarskoj zbog provala. Tijekom ispitivanja izjavili su da su Fabergeovo jaje pronašli na cesti, dok je jedan tvrdio da su ga kupili na buvljaku.

Protiv sve trojice podnesena je optužnica zbog posjedovanja ukradene robe i naoružanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije