Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopov u svlačionici

Lopov u svlačionici: Okradeni Ibanez, Callelo i Kelava

'27.07.2010., Zagreb Nogometasi NK Dinamo otputovali su u Moldaviju na prvi susret sa Moldavskim Sheriffom u sklopu treceg pretkola Lige prvaka. Luis Ibanez i Adrian Calello Photo: Zeljko Hladika/PIXS
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
16.10.2010.
u 12:28

Još se ne zna kao je lopov uspio ući u Dinamovu svlačionicu i ostati neprimijećen.

Trening, koji je u petak imala Dinamova momčad, skupo je stajao trojicu igrača. Luis Ibanez, Adrian Calello i vratar Ivan Kelava ostali su bez svojih dragocjenosti kada se u nezaključanu svlačionicu ušetao lopov. Prekopao je stvari koje je našao i odlučio što će uzeti kao plijen.

Ukupna je šteta procijenjena na nekih 20.000 kuna. Još se ne zna kao je lopov uspio ući u svlačionicu i ostati neprimijećen. Lopov je očito radio brzo i kratko te pokupio što je našao od prva tri igrača prve momčadi plavih.

- Uzeo je mobitele i Blackberry Kelavi i Ibanezu, a Calellu torbicu. Ibanezu je uzeo i narukvicu od bijelog zlata zbog koje mu je posebno žao jer mu je draga uspomena, kupila mu ju je baka. Imao je i novca u svojoj odjeći, ali lopov to nije otuđio, očito nije imao vremena - prenio nam je otac Ibanezove djevojke Darko Alegić.

Dinamov direktor Damir Vrbanović nije ni znao za krađu.

- Nije važno što nije mnogo toga ukradeno, grozno je da je netko uopće ušao u svlačionicu i krao - veli Vrbanović.

Krađom su zacijelo pogođeni svi u svlačionici, pogotovo bi mogao biti trener Vahid Halilhodžić koji ju je proglasio svetinjom u koju rijetki imaju pravo ulaska. Dinamo je nedavno postavio videonadzor cijelog stadiona, za to je dao prilično mnogo novca i to bi moglo pomoći u otkrivanju počinitelja.

- Tvrtka koja nam radi nadzor sve je snimke od tog dana predala policiji. Što se na njima vidi, doista ne znam, no nadam se da će pomoći policiji da otkrije kradljivce - rekao je direktor stadiona u Maksimiru Miljenko Sakoman.

Problem je tog stadiona što kroz njega prolazi gotovo tko god hoće. Iako je na stadionu uvijek zaštitar, on ne može kontrolirati tko kamo ide. Nema normalnih uvjeta na stadionu.

U toj svlačionici prve momčadi, ili pored nje, skidaju se i djeca od šest godina nadalje, po njih dolaze roditelji, a uz roditelje može proći i svatko drugi - dodao je Sakoman.

Ispred ulaza pod južnu tribinu, gdje se nalaze svlačionice, dosad nije bilo zaštitara, osim kad se igra utakmica.

- Da, očito ćemo sada morati i tamo staviti čovjeka, nemamo drugog rješenja - zaključio je Sakoman.

Komentara 12

VI
vidimškoj
13:20 16.10.2010.

a triba vidit da li se koji iz vladajuće koalicije vucara po Maksimiru.

OB
-obrisani-
12:50 16.10.2010.

Pa mene to uopšte ne čudi ipak je to Hrvatska i Balkan. Moral je biti neki \"Pravi Hrvat\" koji nije uspio maznuti svojim Hrvatima pa je maznul Latino Amerikancima..Uz Boga kada si svoj na svome lopovluk ti brzo stigne na misao i djelo...

OB
-obrisani-
16:05 16.10.2010.

Ja bih posumnjao na glavatog narkomana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije