Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želio omastiti brk

Lopov u Dubravi razbio staklo da dođe do čvaraka i vina

'cvarci---260107 sl1 (ccvarci sve trazzeniji slavonski specijalitet,uz tekst B.Karakassa) snimio:ivica galovic   (slav.brod)'
''
02.08.2010.
u 22:15

Kada je krenuo van, na vratima su ga dočekali policajci. Čvarci i vino su vraćeni.

ZAGREB – Želeći omastiti brk slavonskim specijalitetima, S. F. (20) u nedjelju je provalio u trgovinu kutjevačke vinarije u Dubravi i ukrao nekoliko vrećica čvaraka i boca vina vrijednih nekoliko tisuća kuna.

S. F. je desetak minuta prije dva sata u noći komadom asfalta razbio staklo na ulaznim vratima trgovine u Ulici Hrvatskog proljeća. Kada je krenuo van, na vratima su ga dočekali policajci. Čvarci i vino su vraćeni.

Ključne riječi

Komentara 8

VE
veky
15:27 03.08.2010.

Siroče, sigurno je bio gladan!!!

MP
Mr.Pravda
22:49 02.08.2010.

trebo je navratit kod Clintona na vjencanje ceri,hm..no tamo nema cvaraka ni vina..hehe

OB
-obrisani-
05:28 03.08.2010.

gladan lopov ni pio ni jeo a najebo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije