Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjećao krivnju

Lopov se nakon 30 godina pokajao pa vratio ukradenih 800 dolara

pljačka
Screenshot
19.03.2013.
u 17:19

Kradljivac je poslao pismo lokalnom šerifu u kojem je priznao da je opljačkao trgovinu Middle Mart prije 30-ak godina, a u omotnicu je stavio i novac koji je tada ukrao, ali uz kamate

Da ima i poštenih lopova, dokaz je kradljivac iz američke savezne države Michigan koji je nakon 30 godina vratio novac koji je uzeo pljačkajući trgovinu u gradiću Thornapple Township.

Kradljivac je, naime, poslao pismo lokalnom šerifu u kojem je priznao da je opljačkao trgovinu Middle Mart prije 30-ak godina, a u omotnicu je stavio i novac koji je tada ukrao, ali uz kamate. Lopov je šerifu poslao 1200 dolara u novčanicama od 100 dolara. Prije 30-ak godina ukrao je 800 dolara pa se ovih 400 računaju kao kamate.

Kradljivac je u pismu napisao kako traži pomoć pri traženju čovjeka kojeg je opljačkao jer njemu želi vratiti taj novac.

– Učinio sam jako lošu stvar koje se sramim i godinama živim s ovom krivnjom. Ne mogu reći koliko mi je žao, ali predugo patim zbog toga. Ako pronađete muškarca kojeg sam opljačkao, recite mu da sam bio glup i da mi je jako žao – napisao je u pokajničkom pismu nepoznati kradljivac.

>> Opljačkali kasino kao u filmu Oceanovih 11 i otišli sa 33 mil. $

Ključne riječi

Komentara 3

MU
mudroslovka
18:19 19.03.2013.

U ovom svijetu u kojem su pljačka i ubojstvo svakodnevna stvar, ovo je jako pohvalan čin.

OB
-obrisani-
18:25 19.03.2013.

He, he, pošteni lopov!? To je kao zimsko ljetovanje!

CA
capto a parva
19:18 19.03.2013.

... dabar primjer za naše " rane devedesete " ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije