Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN ODMAH NAKON KRAĐE

Lopov provalio u automat za kovanice u autopraonici, a onda se opirao uhićenju

Policijski automobil
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
17.11.2020.
u 14:17

Policajci su ubrzo blizu mjesta počinjenja  uhitili 30-godišnjaka. No morali su uporabiti prisilu kako bi ga savladali.

Lopovima svašta padne na pamet, a o tome najbolje svjedoči primjer 30-godišnjaka koji je uhićen malo nakon počinjenje djela. Kako je priopćila zagrebačka policija, on je 17. studenog oko pet sati  u Čavićevoj ulici provalio u automat za kovanice u autopraonici!?

Nakon što je ukrao kovanice, htio se udaljiti, no nije imao sreće jer ga je netko vidio pa je pozvao policajce. Policajci su ubrzo blizu mjesta počinjenja  uhitili 30-godišnjaka. No morali su uporabiti prisilu kako bi ga savladali. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
14:23 17.11.2020.

već potrošio socijalnu pomoć pa ide zaradit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije