Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usnuli kradljivac

Lopov odvezao auto pa zaspao, probudila ga policija

Policija
Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
20.03.2018.
u 13:37

- Automobil je vraćen 65-godišnjaku, a protiv počinitelja podnosimo kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu - izvijestila je policija.

Kada je policija pronašla automobil ukraden u nedjelju u Baranji, u njemu je mirno spavao - počinitelj. Sumnja se, naime, kako je 47-godišnjak "neovlašteno uporabio tuđu pokretnu stvar".

On je u nedjelju navečer u Dunavskoj ulici u Belom Manastiru ukrao automobil koji je bio parkiran ispred kuće i s ključem u kontakt bravi. Policijski službenici su u ponedjeljak ujutro  na cesti koja od Osijeka vodi kroz Baranju pronašli vozilo i usnulog lopova. Kradljivac se, za pretpostaviti je, razbudio u trenu.

- Automobil je vraćen 65-godišnjaku, a protiv počinitelja podnosimo kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu - izvijestila je policija.

Komentara 5

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
16:07 20.03.2018.

@ lopov zato ga nema danima ?

VK
vk52
16:54 20.03.2018.

Treba kazniti i vlasnika auta zasto je ostavio kljuc u bravi,i otvoreno auto.

DH
dalibor.hren
23:02 20.03.2018.

Kazniti treba vlasnika koji ostavlja ključeve u autu i policajca koji usnulom čovjeku prekida san!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije