Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
financije
Povratak na članak

Londonski City traži brzo definiranje trgovinskih uvjeta s EU

Sada mnogi strahuju da će izlazak iz EU-a i posljedična previranja dovesti u opasnost londonski prosperitet, a da će njegovu vodeću ulogu u europskom svijetu financija preuzeti Pariz, Frankfurt, Amsterdam ili Milano.

Komentari 3

Avatar mason
mason
07:20 07.07.2016.

Sigurno ce EU ili Kina pasti na koljena da sto brze naprave ugovor sa nekim otokom.

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
10:00 07.07.2016.

Uvijek su izlazili iz normaliteta. Bilo kako bilo prije nego posalju pismenu odjavu iz EU po clanku 50 EU za clanice namoguce je uci u bilo kakve nove ugovore. Ali englezi ostaju englezi : "I ovce i novce". Zaboravili su brzo da su sami zatvorili vrata...

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
08:46 07.07.2016.

Pa tako bi i ja htio ženu da mi kuha, pere, pegla, bude mi vjerna kod kuće i brine se za dijecu a ja da iebem okolo i radim šta hoću i kad ja hoću…jer, to je sloboda i suverenitet…

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.