Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supernedjelja
Povratak na članak

Lokalni parlamentarni izbori prvi su veliki test politike Angele Merkel

Jedno je zajedničko svim prognozama za nedjeljne izbore: velike "narodne" stranke vladajuće demokršćansko-socijaldemokratske koalicije Angele Merkel u sve tri savezne pokrajine, Badan-Wuerttembergu, Porajnju-Falačkoj (Rheinland-Pfalz) i Saskoj-Anhalt mogu računati s padom popularnosti.

Komentari 4

LK
L@k@konjic@
10:57 12.03.2016.

Vodi je kuci

VL
BR
brojevi
11:09 12.03.2016.

Politika kancelarke Merkel proizvela je migracijski stanpedo koji je sa svojim razornim djelovanjem proizveo *privremeni* kolaps Schengenskog sporazuma i prouzroćio velike patnje migracijske populacije. Odlučnost i energičnost, kao oćite vrline kancelarke Merkel, u ovom slučaju potpuno su zakazale. Ostala je poslovična nepopustljivost i tvrdoglavost koje baš i nema neke veze sa pameću.

VL
Avatar d-ano
d-ano
14:20 12.03.2016.

mora joj se priznat da je iskoristila jedno vrijeme u svrhu daljnjeg jacanja vec godinama utemeljene njemacke politike,snaga njemacke privrede je iskoristena za jos veci politicki utjecaj i afirmaciju njemacke drzave,uz put je dovela (izbjeglice) u njemacku ,,svjezu krv kojaku ,,svjezu krv koja ce se vecinom na dobro veoma brzo naviknuti,zasto sirijci ,,samo,,,pa samo drzava sirija sa svojim zalihama plina (najvecim) u blizine EU i glavnog potrosaca njemacke,,,,ispraznjivanjem zivlja slabi se sirija a jaca opozicija koja ce kasnije odigrat demokratske promjene na unutrasnjem politickom planu,,korjeni djece koja sad dolaze i mladih se lako ne zaboravljaju ,,,,,znao to po sebi,,,,,uz put mirovnski fond i smjena generacija (povjesna rupa u populaciji) je djelomicno popunjena jeftinom radnom snagom koja se jos mora uklopit ako zeli ostat u njemackoj a to sigurno zeli,,,,,Logicno sa magarca na konja,,,,,ide se bez prisile,,,,,,,,sitni postotak extremista ce se zakonskim progonima sigurno unistit,,a unutrasnji radikali ce ostat i dalje kao sredstvo unutrasnje sigurnosti koji s emogu u svako doba iskoristit,,,,,,,,,,,ne voilim je jer je pametna gazi priko mrtvih u svojoj stranackoj politici ,,,skidam joj kapu jer tako se kuca gradi i cuva,,,,,,,,,,samo je prijatelja putina malo podcijenila jer on joj kvari potpunu dominaciju na istoku ,,,,,,,mora ga jos sarmirat svojim zenskim carima,,, hahahaha

VL
UN
unbekant
10:46 12.03.2016.

Jednostavno,Kraljica..........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.