Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika akcija u paragvaju

Lokalni mediji objavili da je Madeline McCann uočena u gradu Aregua

madeline mccann
Foto: Police
09.03.2016.
u 13:30

Moja ekipa i ja primili smo informaciju da je Madeline stigla u Paragvaj prije mjesec dva i živi sa ženom u Aregui, rekao je istražitelj

U tijeku je operacija golemih razmjera jer postoje indicije da je djevojčica nestala u Portugalu prije 9 godina, Madeline McCann, uočena u Paragavaju. Četiri policijske postaje, jedinica za sprečavanje otmica, obavještajna zajednica i Interpel istražuju tvrde da je nestalo dijete uočeno, što tvrde lokalni mediji.

Istražitelj Miraz Ullah Ali, tvrdi da je Maddie koja bi danas trebala imati 12 godina, viđena u gradu Aregua.

Za ABC je rekao:

"Moja ekipa i ja primili smo informaciju da je Madeline stigla u Paragvaj prije mjesec dva i živi sa ženom u Aregui", rekao je Ali, piše Sun.

Zamjenik glavnog šefa policije jedne od postaja koje su se uključile u potragu za djevojčicom, sa potvrdio je da tragaju za Britankom.

"Istražujemo susjedstvo u kojem odsjedaju strani državljani,vile i apartmane kako bismo vidjeli odgovara li itko opisu žene koje navode novine", rekao je Amarilla.

Ova se vijest proširila globalno, što je vrlo bitno, smatra Amarilla.

Madeline je nestala iz odmarališta Praia de Luz, u portugalskome Algarveu. Imala je tri godine. 

 

Komentara 3

RT
ribaric.tomislav
14:26 09.03.2016.

daj boze da ju pronadu ako su roditeji u to umjesani da su ju prodali snjima iza resetaka do zivota

MA
maddog
17:04 09.03.2016.

to dijete stalno negdje viđaju a uopće ne znaju kako više izgleda mogu samo nagađati,dok se sama ne javi ništa od toga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije