Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETA UTRKA
Povratak na članak

Lokalni izbori za pola godine: Tko će sve u bitku za naša četiri najveća grada?

HDZ se, potaknut slabljenjem Bandića i osvajanjem centra Zagreba na parlamentarnim izborima, osokolio, ali kandidata za metropolu još nema.

Komentari 3

Avatar Behemot
Behemot
21:06 30.11.2020.

Kumek ne zna upaliti računalo i njegov humor je sirov sa kamenjara. Sve duhovite objave do izbora će raditi njegov PR stručnjak kojega će plaćati grad, a Kumek će dotle ležati u nekom podrumu razvaljen od kokaina i alkohola.

VL
LO
lol9101
20:41 30.11.2020.

Moja prognoza: Zagreb->drugi krug: Bandić i Tomašević, Split->drugi krug: Kerum i Puljak, Rijeka->pobjeda Obersenela u prvom krugu, Osijek->drugi krug: Vrkić i Škoro

VL
DU
Deleted user
20:54 30.11.2020.

Prepoznati če te ih po njihovim plodovima.njihovi plodovi su laži korupcija nepotizam propaganda straha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.