Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
michael baur, Alixpartners
Povratak na članak

Lokalne konzultante za Agrokor sami smo odabrali, nitko nam ih nije preporučio

Nisam sasvim upoznat s načinom na koji se u Hrvatskoj izrađuju i usvajaju zakoni, ali za zakonodavce je uobičajeno da pozovu odabrane stručnjake da sudjeluju u raspravama i daju svoje komentare o nacrtu zakona, kaže Baur.

Komentari 8

Avatar grbadeva
grbadeva
07:42 09.12.2018.

Sad se očekuje juriš. Čekam da progovore oni koji "sve znaju" i opetovano krenu sa onim, sve je namještaljka, briselski ovaj, borgovci oni, pola milijarde i slične trabunjarije.

VL
Avatar Urbani
Urbani
14:37 09.12.2018.

Neki jako pate sto Agrokor nije propao pa se 70 - 80 000 naslo na ulici, birou rada i na drzavnoj sisi, najbolje iselilo! Kad cete jednom shvatiti da se radi o privatnom novcu stranih investitora kod kojih se Todoric zaduzio i ne moze vratiti dug pa njipa pripada tvrtka??? Kad cete shvatiti da se ne radi o drzavnom novcu poreznih obaveznika????

VL
Avatar Urbani
Urbani
14:40 09.12.2018.

Kad ce balkanci shvatiti da se dugovi moraju vracati , da je odradit posao odlican za Hrvatsku?

VL
Avatar drInternet
drInternet
15:30 09.12.2018.

Pošten lopov.

VL
DU
Deleted user
08:21 09.12.2018.

Sve velike kompanije su ili ce biti uskoro u rukama stranca jer tako zele vlasnici kapitala takodjer stranci..hrvtska je de iure i de facto kolonija...

VL
Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
08:34 09.12.2018.

Ove je odabrala lokalana konzultantska kućica....koja je kroz njih odabrala sebe... šta god o tome pisalo u ovoj plaćenoj promidžbi...

VL
SV
svakogdana
08:40 09.12.2018.

vjerujemo, kao što vjerujemo da sauchu opačić i habeka nitko nije potkupio,kao što vjerujemo da prljava crkva nije ekspozitura hdz-a i odlagalište poduzetnika koji su se previše diskreditirali u poslovima s državom pa pošli radit s crkvom(zagorac,pašalić),kao što večernji nijeje glasnogovornik tog istog hdz-a..možda bi ih neki objektivan novinar mogao upitati gdje su i kojoj prilici čuli za ramljaka i ekipu,koji su to međunarodni posao radili pa su oni saznali za njihove kvalitete.........kao što reče uvaženi filozof nikola grmoja ,,na dvoru će biti jako zadovoljni ovim člankom,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.