Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA

Lokalne ceste iduće četiri godine čistit će Branko Žganec

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 18.09.09., Mursko Sredisce, Hrvatska- Guzve na granicnom prijelazu Mursko Sredisce. ILUSTRACIJA Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
'Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
24.01.2011.
u 15:03

Svako naselje na području grada Murskoga Središća do sad je imala svojega koncesionara zimske službe

Sve lokalne ceste na području grada sljedeće četiri godine čistit će tvrtka Branka Žganca iz Murskog Središća, odlučio je gradonačelnik Josip Dobranić na temelju tri pristigle ponude. Žgančeva je ponuda bila najpovoljnija, kaže. Godišnje će mu biti plaćeno 78 tisuća kuna.

Na ceste sa svoje tri ralice mora izaći kad padne pet centimetara snijega, a posipat će ih mješavinom sipine i soli. Dosad je u svakom naselju bio posebni koncesionar zimske službe i u gradu, tvrde, nisu imali toliko dobru kontrolu nad radovima te je bilo poteškoća kod obračuna odrađenog broja sati koje treba naplatiti pa su si željeli pojednostaviti i pojeftiniti zimsku službu. Ugovor s Brankom Žgancom potpisan je te je stupio na snagu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije