Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZNIS S TRPOVIMA
Povratak na članak

Lokalci vade trpove za mafiju 'na dah', kod Makarske smo 90-ih imali pomor i tad se sve počelo mijenjati

Jadransko more bez trpova u kratkom roku postalo bi "mrtvo" i došlo bi do teških poremećaja u ekosustavu. U stručnoj analizi otkrivamo što su uopće trpovi i zašto su toliko važni, kako je njihov izlov pravno reguliran, kolika im je cijena na crnom tržištu te kako su organizirani krijumčarski lanci koji posluju s restoranima u Aziji koji trpove smatraju "čudotvornim lijekom".

Komentari 6

PO
poluprovokator
16:09 19.07.2022.

Izgleda da su azijati vrlo opterećeni veličinom svog veseljka kad toliko troše na razne kvaziafrodizijake. Pa trp je ko opanak tvrd. Domaći ga ponekad jedino za ješku za parangal koriste jer za ništa drugo i nije.

VL
DQ
Dq
18:05 19.07.2022.

Prodali , odnosno poklonili za sitnu mitologiju , smo strancima sve kaj valja na ovim prostorima , a vidi sad frke zbog par kila delicija. Moglo bi se zaključiti da visoki pokrovitelji nisu bili uključeni u podjelu plijena .

VL
KU
kuramela
17:30 19.07.2022.

Zašto u marinama i na plažama ne postavite upozorenja o visokim kaznama za vađenje zaštićenih vrsta . I Beckhamovi su prije par dana vadili ježince i nije se dogodilo ništa. Znaju stranci da se ovdje može sve i da oo ničem ne vodimo računa.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
16:13 19.07.2022.

Odrezat "trpove" tih krijumcara i baciti ih u more. Da, bit ce skandal, prenemaganja o okrutnosti i stavljanja cijele drzave u srednji vijek, ali drugi ce dobro promisliti prije nego li ce tako nesto raditi. Na bliskom istoku su kradje rijetkost jer onome koga ulove u kradji odsjeku ruku. Naprotiv, sudovi u americkim drzavama pod kontrolom demokrata moraju se drzati naputka vlasti da ustanove nije li ukradeno lopovima zaista trebalo. Cak i ako se radi o Gucci torbici ili Channel parfemu

VL
Avatar Cohen
Cohen
23:05 19.07.2022.

"Žvakavi" su.. Nova riječ...

VL
DU
Deleted user
18:25 19.07.2022.

Meni izgleda bez veze a izgleda da je dobar. Ali za jesti nije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.