Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za pomorcima
Povratak na članak

Francuska Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje: Locirali smo beživotno tijelo

Čamac su još jučer predvečer uočili iz zrakoplova francuske vojke Falcon 50 te iz zrakoplova Nacionalnog centra za uragane, no zbog mraka nisu mogli djelovati s mora

Komentari 6

BR
brezposlicar
20:35 29.09.2019.

Koliko camaca za spasavanje je bilo na tom brodu? Mozda su na trecem, ako je taj brod imao tri camca za spasavanje.

VL
Avatar Django
Django
03:19 30.09.2019.

Sjećam se slučaja kad je uz obalu Istre žena pala sa kruzera u more i spasioci je nisu mogli tražiti po noći. Onda se javio neki pametnjaković i počeo pljuvati po hrvatskoj policiji i mornarici, jer da traženje po olujnom moru i po noći nije nikakav problem za, jelte, sposobne mornarice i policiju. Očekujem da se taj mudrac opet javi sa svojim komentarom.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:05 30.09.2019.

Budite ralni. Sve osim trojice ukrajinaca vec jedu rakovi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.