Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA SVETICAMA

Loborec ide na vještačenje, Brdarić se nije ni pojavio

igor loborec
Grgur Žučko/PIXSELL
22.05.2013.
u 13:30

Odvjetnik Loborca Gordan Preglej sutkinji je kazao da Loborec, koji je dok je bio u pritvoru četiri mjeseca proveo u bolnici za osobe lišene slobode, nije sposoban za suđenje

Suđenje zbog zbog stravične nesreće koja se 4. prosinca 2012. dogodila na zagrebačkim Sveticama, u kojoj su na nogostupu poginuli Darijo Puljić (36) i njegov sin Patrik (8) na putu do škole, odgođeno je jučer u zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu kako bi se provelo psihijatrijsko vještačenje Igora Loborca (26), koji je optužen za tu nesreću zajedno sa Stjepanom Brdarićem (55).

Odvjetnik Loborca Gordan Preglej sutkinji je kazao da Loborec, koji je dok je bio u pritvoru četiri mjeseca proveo u bolnici za osobe lišene slobode, nije sposoban za suđenje, te je u spis priložio otpusno pismo iz KBC-a Zagreb da se liječi od PTSP-a. Ni tužiteljstvo se nije protivilo da se provede psihijatrijsko vještačenje Loborca.

Brdarić se, pak, nije ni pojavio u sudnici, a njegov odvjetnik je kazao da ne zna gdje je, jer da mu je Brdarićev šogor rekao da je krenuo na suđenje jutros prije osam sati. Inače, tužiteljstvo za Loborca traži da ga se kazni s pet godina zatvora, a Brdarića s dvije godine zatvora. No, što ta predložena kazna uopće može značiti supruzi Darija Puljića i majci sina jedinca Patrika, koja je u jednom danu izgubila cijelu svoju obitelj. Tuđom krivnjom.

>> Vozač toyote na slobodi, ali svaki dan ide k psihijatru

>> \'Bio si najbolji otac, znam da nas čekaš u zagrljaju sa svojim sinom\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije