Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Strategijom ‘guraju’ solare i vjetar, a to će dovesti do skupe struje

Njemačka i Kina vodeći su proizvođači tehnologije i opreme za OIE, a domaće tvrtke u tom sektoru nisu konkurentne

Komentari 6

OV
Ovozemaljski
21:02 17.07.2017.

Treba raditi vise manjih hidroelektrana po cijeloj Hrvatskoj, to je najjeftinija obnovljiva vrsta energije. Prestati financirati njemacko i kinesko gospodarstvo i privatnike koji nemaju niti jednog zaposlenog...

VL
JI
jimpx131
07:14 18.07.2017.

Treba konačno napraviti poštenu studiju o termoenergiji i početi nju izvlačiti, obnovljiva (i to u popriličnom broju ciklusa), ne preskupa, a efikasna!

VL
Avatar raco
raco
08:21 18.07.2017.

Ekologija i očuvanje okoliša na prvom mjestu pa makar to značilo i skuplju struju. Šta bi nas vi vraćali na ugljen? Vjetar, sunce, voda to su obnovljivi izvori i najprirodniji. još kada bi smislili način pohrane el.energije iz atmosferskih pojava tipa gromova, taman bi bilo dosta struje za sve.

VL
D1
da...100
20:54 17.07.2017.

Wrong!

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:02 18.07.2017.

pobrinu se veliki uvjek da na račun naroda osiguraju sebe pa što se čudit narod nek plati nekom koji če uživat kao car i to je bilo i bit če a što li oni koji hoče to vjetar i slično nebi sami svoj novac uložili malo sutra nek svi njihove dobiti plate a oni če bit svi kulaci i drmatori tako to ide narod sve nakraju šutke plati i niko ga ne šljivi za ništa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.