Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksualno zlostavljanje

Ljutita majka nožem izbola svog dečka (31): 'Ležao je gol na mojoj 12-godišnjoj kćeri'

Thinkstock, ilustracija
15.09.2017.
u 21:39

Žena, čiji identitet nije otkriven, u domu u Clevelandu probola je 31-godišnjeg dečka pet puta u prsa i jednom u glavu. Na očevidu policajcima je rekla da je pokušavao nedolično dirati njezinu kćer.

Majka iz SAD-a pronašla je svog dečka kako leži gol na podu na njezinoj 12-godišnjoj kćeri i odmah je izvadila džepni nožić i probola ga šest puta prije nego je pozvala policiju, piše Metro

Žena, čiji identitet nije otkriven, u domu u Clevelandu probola je 31-godišnjeg dečka pet puta u prsa i jednom u glavu. Na očevidu policajcima je rekla da je pokušavao nedolično dirati njezinu kćer, a tu priču potvrdila je i djevojčica. 

Majku razljutio prizor koji je vidjela

Tijekom ispitivanja istražiteljima je objasnila da ju je prizor koji je zatekla razljutio te je odmah dohvatila džepni nožić i krenula prema njemu. Potom se par potukao oko noža, a muškarac je majku zgrabio za grkljan i bacio na zid. Na rukama majke i kćeri nakon incidenta bile su vidljive modrice i posjekotine. 

U potresnoj ispovijesti djevojčica je ispričala policajcima da joj je muškarac skinuo hlače, a potom se i sam skinuo. - Ovako to izgleda u stvarnom svijetu kada imaš dečka - rekao je muškarac djevojčici prije seksualnog zlostavljanja. 

S druge strane, muškarac je policajcima ispričao kako ga je žena napala jer je bila ljubomorna zato što se djevojčica zaljubila u njega. 

Komentara 17

JE
jedna
22:01 15.09.2017.

povraca mi se kad ovako nesto procitam ,nisam nasilna ,nit se veselin tudjoj nesrici ali ovde mi je tako dragoo sto je uzela pravdu u svoje ruke ,samo mu ga je tribala odrizat

IL
ilijan
22:03 15.09.2017.

Bolesno

BE
Bel
12:45 16.09.2017.

Ameri ce je oslob oditi, oni imaju realisticnije zakone nego mi. Svaka cast majci. Trebala je medjutim uzeti cvrsci noz a ne dzepni. Gada treba kastrirati i dugorocno zatvoriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije