Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni div
Povratak na članak

Ljutita Kina odlučila dati vlastitu nagradu za mir

Već je poznat i prvi laureat, a to je na Zapadu malo znan bivši potpredsjednik Tajvana Lien Chan

Komentari 6

TE
Televizor
17:59 08.12.2010.

ovo će biti nešto ko Lenjinova nagrada do koje nitko van Istočnog bloka nije držao.

VL
Avatar pula125
pula125
19:07 08.12.2010.

Novac i gospodarstvo se vec preselio u aziju zasto ne i Nobel.Kina samo pokazuje ko je buduci Nr.1 u svijetu.Hrvatska ionako uvijek izaber pogresnu stranu.Ameri i EU su pred kolapsom.NIsam za zute ali cinjenice su takve.

VL
XA
xaron
19:52 08.12.2010.

Kinezi grijese. Oni su ovu nagradu trebali dati J.Assange-u. Naime kako Zapad daje Nobelove nagrade disidentima na Istoku, tako Istok treba dati nagrade disidentima na Zapadu. Sve je to politicki cirkus. Nije zapad nista boljiu od Kineza, sve dok jee Assange u zatvoru.

VL
OZ
ozujsko
20:33 08.12.2010.

\"ocekujemo da zemlja koja se zeli prikljuciti EU-u posve djeli njezine vrjednosti\" E onda ta EU-prcija treba tu nobelovku da djeli Europljanima,a ne svakom svjetskom konju,bravo Kinezi viste ipak sila.

VL
UK
Ugo Kajvez
22:05 08.12.2010.

Bravo kinezi .............

VL
OB
-obrisani-
03:21 09.12.2010.

BRAVO KINA! Jos jednom su pokazali svoju snagu i brzinu. \" ....Kako pišu svjetski mediji, ideja o dodjeli kineske nagrade za mir prvi je put pokrenuta 17. studenoga ove godine, i to u tabloidu (!) bliskom Komunističkoj partiji. Samo nekolikoo tjedana nakon “pokretanja inicijative” osnovan je odbor za dodjelu nagrade pod nazivom “Konfucijeva nagrada za mir”. Buducnost je njihova. Mnogoljudni, jaki, dobro organizirani i nadasve BRZI.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.