Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Privlaci

Ljutit zbog uknjižbe, 69-godišnjak sudsku savjetnicu uhvatio za vrat

policija
Arhiva VL
07.01.2011.
u 13:53

U petak prijepodne 69-godišnjak je u Privlaci, kako nam je potvrđeno u PU zadarskoj, prvo zatražio uknjižbu, a nakon što mu nije udovoljeno, za vrat je uhvatio 35-godišnju sudsku savjetnicu Općinskog suda u Zadru te se potom udaljio

ZADAR – Kako nam je potvrđeno u PU zadarskoj, u petak prijepodne 69-godišnji muškarac u Privlaci prvo je zatražio uknjižbu, a nakon što mu nije udovoljeno za vrat je uhvatio 35-godišnju sudsku savjetnicu Općinskog suda u Zadru te se potom udaljio. Incident u privremenome katastarskom uredu u Privlaci potvrdio nam je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Policija je privela 69-godišnjaka i krim-obrada još traje. Još nije poznato je li sudska savjetnica zatražila liječničku pomoć.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
18:16 07.01.2011.

Mora da je to bio \"kamocemo\"

OM
omer
19:14 07.01.2011.

Bravo tako i treba, dosta nas ti svakojaki činovničići prave budalama i iživljavaju se na nama obićnim malim ljudima a mi se nemamo kome požaliti ili od nekog zatražiti pomoć. Treba uzeti pravdu u svoje ruke jer nas nadležne institucijee neće zaštititi.Podržavam tog gospodina i suosječam s njim.

MA
mamba64
14:43 08.01.2011.

Šteta što je nije udavio da kuja više ne živi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije