Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
barem jednom u životu

Ljudi u Sjevernoj Koreji sretno jedu: Majčin je dan

Pyongyang
Foto: Reuters (Ilustracija)
16.11.2013.
u 20:37

Drugu godinu zaredom Vrhovni vođa Kim-Jong-Un jedan je dan dao ljudima da se slobodno zabavljaju, u čast majkama. Restorani su bili puni zadovoljnih obitelji

Barem jedan dan u Sjevernoj Koreji izgledao je kao u cijelom svijetu, barem jednom u  godini, cinici bi rekli i u životu. Građani Pyongyanga slobodno su sjedili u restoranima, smijali se, čak i nešto jeli.

Povod je bio Majčin dan, koji se u toj zemlji slavi drugu godinu zaredom, javlja Reuters. Cijele obitelji izašle su u restorane da bi majke oslobodile bremena kuhanja.

- Puno je ljudi, mjesta su se morala rezervirati nekoliko dana unaprijed - svjedoči konobarica u jednom restoranu, probijajući se između posjetitelja koji su plesali i pjevali.
- Vrhovni vođa posvetio je ovaj dan majkama. Djeca im pokazuju poštovanje, bitno je da svi uživamo i sretni smo - dojam je posjetitelja.

Komentara 4

IR
irani.
07:28 17.11.2013.

Samo da to ne ispadne kao ona famozna "Robna Kuca broj 2" u Pyongyangu koja je prepuna apsolutno svega; jedino sto se nista nemoze kupiti jer sve sluzi iskljucivo za propagandu, snimanje spotova o divnom zivotu u blagoslovljenoj zemlji i za povremene posjete bucmastog vodje kojega pazljivo snmaju svaki puta u drugom odjelu. .

AA
aabbcc
10:50 17.11.2013.

Naslov je za 10, samo napisite gdje se to moze nauciti .......

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
11:41 17.11.2013.

Kad vidim našeg vođu, meni njihov izgleda potpuno odrastao ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije