Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJVODINA NA NOGAMA
Povratak na članak

Ljudi tijelima brane obalu Dunava od betonizacije: Ovo je novi 'Beograd na vodi', idu silom, tuku nas, ima i ozlijeđenih!

Unatoč dolasku policije i žandarmerije uspjeli smo svojim tijelima zaustaviti radove i na tome ćemo ustrajati, kažu aktivisti

Komentari 10

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:11 07.11.2022.

Treba organizirati autobuse, sendvice i rakiju za hiljadu pravih hrvata kako bi mogli otici u Beograd i podrzati svoju istocnu barcu po jeziku, krvi i kulturi u njihovoj borbi protiv betonizacije nekadasnjeg glavnog grada i centra balkanskog bratstva i jedinstva.

VL
Avatar grozniivan
grozniivan
16:02 07.11.2022.

jadni srbi svi ih šamaraju,čak i kinezi....

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
14:50 07.11.2022.

telima brane, telima

VL
ZA
zagabria7
13:07 07.11.2022.

Nije to Hrvatska gdje narod šutke gleda kako im kriminalci i tajkuni ruskim opranim novcem devastiraju obalu u Dalmaciji, ruše stoljetne borove i grade sebi vile kao spomenik nepismenosti i necivilizaciji. Sramota treba jedan novi Tito da sredi stanje prije nego sve unište jer od ovih neće biti ništa.

VL
Avatar Idler
Idler
12:45 07.11.2022.

Mogli ste napisat i di su ti Savamali i Novi Sadi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.