Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Second hand
Povratak na članak

Ljudi se srame kupovati rabljenu odjeću

Probrali su hlače i majice koje više ne nose jer su im premale ili više nisu modno zanimljive. Usput su iz kuće pokupili predmete koji skupljaju prašinu

Komentari 7

CH
chainsaw.
17:37 23.08.2011.

da. nemoj ti meni staro ovo, staro ono. samo novo. novi stan, novi auto, novi godisnji. ako nema para, ne brini, samo digni kredit vezan za franak i sve ce biti u redu.

VL
BJ
bjuri47
18:42 23.08.2011.

Gdje se sakrila sirotinja??Ili vise nije kakva je nekad bila..pricala mi mama da je sjedila 3 dana ispred crvenog kriza kako bi dobila nesto malo djecje odjece...to su bila vremena..jugoslavija.jugoslavija...

VL
TH
than
02:45 24.08.2011.

Pa realno kupim kvalitetnu odjecu/obucu i bacim je nakon sto se vise ne moze nositi. Sto obicno potraje dvije/tri godine (ne kupujem da mi stoji u ormaru). Ne kupujem rabljenu odjecu... Ne vidim gdje je tu sramota. Iznosena odjeca/obuca manje traje, tako da... Jedino za one koji pune ormar da imaju veci izbor odjece ovo ima smisla.

VL
LU
lutomirski
07:28 24.08.2011.

Dobro da ne dode inspekcija i i zabrani prodavanje ili im traze dozvole sa diplomom i ekonmomskom skolom za prodaju, smece od drzave !!!!!!!!

VL
LU
lutomirski
07:27 24.08.2011.

U prvome redu nema robe, odjece u toj drzavi, u Svicarskoj se kupuje rabljena roba ili cak nova to su marke iz butika koje su propale, to kosta 10-100 Kuna ili vise ovisi dali je Boss, Joop, Armani itd. naravno nisu sve marke ali kad se stalno trazi ,nade se, ja imam majice Nike, Adidas isto tako tenisice skoro nove za bagatelu, nije isto platiti 100 Kuna ili 1000 Kuna, imam Jeans Levis Strauss, Leevi. Lee, Klein itd. Najlijepse majice koje kostaju po 50 Kuna u radnji nove po 500 Kuna, ali problem je sto srzava oporezuje sve krpe pri uvozu, a druge strane su Hrvati hohstapleri, samo kupuju u butici i tako je sa svim stvarima u Hrvatskoj....neka vam bude...!!

VL
OB
-obrisani-
08:25 24.08.2011.

24.08.2011. u 07:28h lutomirski je napisao/la: Dobro da ne dode inspekcija i i zabrani prodavanje ili im traze dozvole sa diplomom i ekonmomskom skolom za prodaju, smece od drzave !!!!!!!! ........................................................................ Koliko ti malo treba da popljujes drzavu i too za nista..ti si smece od covjeka lutomirski.

VL
DR
drug
16:42 25.08.2011.

Novca je sve manje ali su nam dzepovi puni egoizma... Ne vidim nista lose u dobroj robi bez obzira sto nije nova

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.