Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred autoservisa

Ljubomorni muž pucao na ženina navodnog ljubavnika

Ljubomorni muž pucao na ženina navodnog ljubavnika u Splitu
Ivo Čagalj/PIXSELL
10.01.2012.
u 12:32

Nitko nije ozlijeđen nakon što je M. F. (32) u ponedjeljak pucao iz plinskog pištolja, zapalio dvije bengalke i prijetio smrću 29-godišnjaku

M. F. (32) pucao je iz plinskog pištolja, zapalio dvije bengalke te prijetio smrću 29-godišnjaku u ponedjeljak u 15.20 sati u Splitu. Došao je ispred automobilskog servisa u Bračkoj ulici, u kojemu 29-godišnjak radi. Navodno je sumnjao da je 29-godišnjak ljubavnik njegove supruge. Plinski pištolj iz kojega je pucao posjeduje legalno. Policija ga je uhitila, a izmjereno mu je 0,6 promila alkohola u krvi. Prekršajno je prijavljen zbog kršenja Zakona o oružju i remećenja javnog reda i mira, a navodne prijetnje smrću i dalje su predmet istrage.

Također, u ponedjeljak oko pet sati za sada nepoznati počinitelj vatrenim je oružjem propucao staklo na ugostiteljskom objektu "Cukarin" na Gripama. U trenutku pucnjave u objektu su se nalazili 54-godišnji čuvar i 61-godišnja spremačica, ali nisu ozlijeđeni. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje.

U ponedjeljak, oko 15,20 sati, u Splitu M.F. (32) pucao je iz plinskog pištolja, zapalio dvije bengalke te prijetio smrću 29-godišnjaku. Došao je u ispred automobilskog servisa u Bračkoj ulici, u kojemu 29-godišnjak radi. Navodno je bio ljubomoran, sumnja da serviser ima nešto s njegovom ženom. Plinski pištolj iz kojega je pucao legalno posjeduje. Policija ga je uhitila. Izmjereno mu je 0,6 promila alkohola u krvi. Prekršajno je prijavljen zbog kršenja Zakona o oružju i remećenja javnog reda i mira, a navodne prijetnje smrću i dalje se istražuju.
Također u ponedjeljak oko pet sati za sada nepoznati počinitelj je vatrenim oružjem propucao staklo na ugostiteljskom objektu cukarin na Gripama. U trenutku pucnjave u objektu su se nalazili 54-godišnji čuvar i 61-godišnja spremačica, ali nisu ozlijeđeni. U tijeku je obavljanje očevida i kriminalističko istraživanje.

 

 

Komentara 8

BA
BandaZG
08:23 11.01.2012.

Zbog zapovijedi \"Ne poželi tuđeg ženidbenog druga\".

AK
akil
09:03 11.01.2012.

Ako je rješio srediti stvari,onda je trebao gospođu dovesti do vrata i nogom u guzu.Nek ide tamo gdje je ljepše.Uzeti ključe i otići na kavu!Ja sam to učinio dva puta.sad imam mir...Hvala bogu!!

Avatar beg
beg
18:21 10.01.2012.

zasto je taj slon puco u ljubanika,nije snjim vjencan ako ti je ko kriv onda ti je to tvoja zena slonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije