Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamalo tragičan završetak dvogodišnje ljubavne veze

Ljubavnicu izbo nožem, a onda i sebi pokušao nožem oduzeti život

nož
Ivica Galović/Pixsell
16.01.2010.
u 09:20

Brođanin M.M. svoju je ljubavnu partnericu D.C sinoć je izbo nekoliko puta nožem, a zatim je to napravio i sebi. Izbodeni ljubavnici su operirani, te su oboje izvan životne opasnosti, izjavili su liječnici brodske bolnice.

SLAVONSKI BROD – U brodskome prigradskom naselju Šestinac III u petak oko 22.30 sati odvijala se prava drama, koja je srećom završila bez smrtnih posljedica. Iz još neutvrđenog razloga i povoda Milan M.(48) je Dominku Č.(54), sa kojom je pune dvije godine u ljubavnoj vezi, u njezinoj kući na broju 23 nožem zadao jednu ubodnu u trbih i više reznih rana po tijelu, a potom se udaljio prema svom stanu u Budakovoj ulici u središtu grada.

Ranjena žena, koja je živjela sama, unatoč težim ozljedama bila je pri svijesti i uspjela nazvati svog sina koji živi u susjednoj ulici i rekla da ju je Milan izbo i da se navodno otišao ubiti u svoj stan. Izbodena je žena odmah prevezena u bolnicu, a policajci odjurili u Milanov stan u Budakovoj 55 i pronašli ga izbodenog i krvavog jer je nožem pokušao samoubojstvo.

Susjedi Dominke Č. kažu da znaju da za ljubavnu vezu između Milana i Dominke i dodaju da kobne večeri iz nejzine kuće nisu čuli bilo kakvu galamu. -Dominka je rastavljena i živjela je sama. Milana poznam, znam za njega i Moniku, ali nikada nisam čuo da među sobom imaju problema-kaže Dominkin susjed Vinko Markić.

Stanari u jednokatnici u Budakovoj 55 kažu da je Milan nedavno kupio stan u zgradi. Živio je sam, znaju da se nije ženio. Kažu da je bio dobar susjed i jako ih je iznenadilo kada je su došli policija i hitna i čuli što se desilo.

Dominka i Milan zbog višestrukih ozljeda na liječenju su u brodskoj Općoj bolnici.

-Oboje imaju više reznih i ubodnih rana, ona ima jednu ubodnu i nekoliko reznih, a on četiri ubodne u predjelu trbuha. Operirani su i oboje su izvan životne opasnosti-kaže dr.Ivo Lučić, dežurni liječnik na Odjelu intenzivne njege i reanimacije brodske bolnice.

Komentara 7

AL
alapača
09:46 16.01.2010.

Ala se vole!

LJ
ljiljana
10:55 16.01.2010.

STO TI JE LJUBAV HA HA , OCITO DA NIJE MOGAO BEZ NJE HA ,

OB
-obrisani-
14:58 16.01.2010.

Ma ja bi ih pustio da iskrvare,šta se ne smatra ljubavnica zabavom i relaksacijom a ovaj lik je bode nožem,mora da su oba dvoje psihopati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije