Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPI ODNOSI
Povratak na članak

Ljubav između pravog i ‘tropskog’ Trumpa puca zbog carina na čelik

Američki predsjednik najavljuje namete na ključnu izvoznu sirovinu iz Brazila, čiju vladu optužuje za manipulaciju valutom

Komentari 2

OO
oo8787
19:31 04.12.2019.

Trump i Bolsonaro i ostali slobodni vođe trebaju surađivati, vrijeme je da ljevičari/globalisti izgube izbore i u Njemačkoj, Francuskoj te konačno i u Hrvatskoj.

VL
ZA
Zapadnjak
19:05 04.12.2019.

O devalvaciji i manipuliranjem brazilske valute ne znam nista, a sto se tice francuske njihov prijedlog digitalnog poreza je usmjeren iskljucivo protiv facebooka, googlea i amazona, naravno odnosit ce se i na neke druge firme, ali ove tri, sve americke, su iskljucivi razlog zasto se porez uvodi i kako onda da trump ili bilo tko drugi da je na njegovom mjestu ne shvati ovo kao nesto protuamericko?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.