Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ljevičari, neka vam sada Alah bude milostiv!

Paradoks je agresivne i protureligijske ljevice koja se ne libi “koalicije” s islamom koji vrijednosno 
nema nikakve veze s onima koje masovno podupire.

Komentari 3

RE
@rea
15:42 17.02.2013.

Ne samo neprincipijelna koalicija, neprirodna. Osobno, meni je misterij kad se sekularna ljevica svrstava na stranu teokracija. Primjer: podržavanje Islamske republike Iran.

VL
RU
ruhige
21:35 17.02.2013.

Ovakvo ponašanje muslimana u europi vodi njih i njihovu vjeru pod svjtonazor liberalnog fašizma: istospolnih brakova, homosex. bezbožce ....

VL
Avatar onoffon
onoffon
11:33 18.02.2013.

Islamski birači u Europi glasaju po paradigmi "Neprijatelj moga neprijatelja mi je prijatelj". Dok desne konzervativne stranke zagovaraju jači nacionalni identitet, u što se islamska struktura u Europi baš i ne uklapa, lijeve stranke s tim identitetom baš i nisu opterećene, a glasovii muslimana su im itekako dobrodošli. No, ovakva situacija će se održavati dok muslimani još populacijski ne ojačaju, a definitivno će ojačati, i dok se uskoro u Europi ne budu više morali priklanjati ni lijevoj ni desnoj liniji, nego čisto svojoj islamskoj (ili islamističkoj) stranačkoj liniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.