Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ljevica se sa SDP-ova Twinga srozala na Tomaševićev bicikl

21.05.2021. u 10:58

HDZ-u na nacionalnim izborima vjerojatno duže vrijeme ne prijeti opasnost od zeleno-lijeve koalicije, a sve mu je manja opasnost od SDP-a, pa Plenković može bez straha Hrvatsku spustiti na dno svih ljestvica uspješnosti u Europskoj uniji, ako u svima već nije na dnu

Komentara 27

JA
jadnatikoza
19:20 21.05.2021.

Ovo će se na novinarskom fakultetu učiti kao plaćeni promo članak vladajućoj garnituri. I to još od bivše teške komunjare

GR
Gruntovčan
13:00 21.05.2021.

Naivno i plitko razmišljanje, ovakve nebuloze su muzika za ljevicu, hvala novinaru što si još jednom pokazao koji su intelektualni dosezi desnice.

AE
a e
12:39 21.05.2021.

Milanče.....HDZov mali od kužine🤮🤮🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije