Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u Vukovaru
Povratak na članak

Ljevica i HDZ ujedinjeno protiv Željka Sabe

Za gradonačelnik su se kandidirali bivši i sadašnji SDP-ovci, a odvjetnik Georgievski upozorava da Vukovar nije siguran i da mu prijete

Komentari 13

Avatar navijač
navijač
17:50 03.06.2014.

Nemogu vjerovat da smo poslije svega dosli do toga da se pitamo hoce li Vukovarski gradonacelnik biti natko poput Sabe ili neki Georgijevski ili slicno. Hrvati ujedinimo se i pokazimo svima ciji je Vukovar !!

VL
KO
korisnik3
17:25 03.06.2014.

ovaj georgievski je teza ljiga... bas kao i sabo, bas kao i cili SDP. glasati triba za HDZ pa neka se sprovede revizija popisa i stanovnistva i glasaca u Vukovaru. pa da vidi hrvatski narod sto je sto i tko je tko...

VL
TA
tamanitelj
17:09 03.06.2014.

Bravo , nikad više ovog lopova ,, pitam se zašto više ne nosi u Saboru vrećice sa Vukovarskom Golubicom , koja simbol pobjede ,neka se srami

VL
VU
vukovarac74
14:10 05.06.2014.

Kakav glupav i naslov i članak. Koja ljevica? Nekoliko izbačenih SDP-ovaca koji su na prošlim izborima sve skupa dobili 100 glasova i za koje ni rođena majka neće glasati? Bivši predsjednik SDP-a koji se za poziciju predsjednika Gradskog vijeća prodaoao HDZ-u i kojem su na "porodičnoj" listi na prva tri mjesta on, žena i sin, a potpise je skupljao doslovce moleći ljude na ulici da potpišu i trčeći kući kod svakoga tko bi mu javio da će mu potpisati samo da skupi dovoljno potpisa da uopće može predati kandidaturu? (A ne bi me čudilo da mu je i HDZ "poturio" nekoliko popunjenih listi samo da ima dovoljno potpisa.) Ovo se pretvorilo u teatar apsurda, a ovakvi naslovi i članci samo dodatno pokazuju potpuno nepoznavanje situacije od strane potpisane "novinarke"

VL
Avatar pf
pf
17:51 03.06.2014.

Bilo bi pošteno da grof Eltz sam izabere gradonačelnika. Pola Vukovara i sve oko njega je njegovo vlasništvo. Vukovarci i svi oko njega imaju svoje stanište u Bosni, Lici, dalmatinskoj zagori, itd. Dognao ih Tito i komunisti sa zavežljajem u nacionaliziranu imovinu grofa Eltza. Glavaš i ovi iz saveza su komunistićki doseljenici. Trebaju u vlak bez voznog reda pa natrag u brda.

VL
HR
hrxxx111
18:06 03.06.2014.

kako jedan ravnatelj moze viti clan stranke i jos kandidat na izborima ? kako to utjece na ucenike kojima bi skolstvo trebalo pokazati sve politicke i vjerske opcije i dati im nepristran izbor (roditelji su ti koji bi djete trebali usmjeriti na put koji smatraju najboljim) ?

VL
DO
domagoj7
21:10 03.06.2014.

Samo glasajte za Sabu i imaćete i dalje podjeljen grad u kojem pola građana izbjegava susret sa bivšim. Svi iskreni SDP-ovci svjesni stanja u Vukovaru imaju samo jedno ime za bolji Vukovar.

VL
BL
Blizard
21:33 03.06.2014.

Sa kriminalnim pedigreom ,čovjek se normalno kandidira za gradonačelnika Vukovara ,kakvi su onda ti koji će mu dati glas ?!

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
09:32 04.06.2014.

HDZ će nastaviti uspješan niz i u Vukovaru...

VL
Avatar Carrera
Carrera
11:47 04.06.2014.

sabo nema nikakve šanse da postane gradonačelnik kad ga čeka remetinec

VL
LU
lukabulic
21:17 03.06.2014.

dobro narode ovo što sam pročitao - nije dobro nikako nije dobro -pa imali u vukovaru hrvata i di su ti hrvati ako su u izgnanstvu trebaju doći na izbore-i za gradonačelnika i sve ostale- izbore-

VL
SM
smizla
09:24 04.06.2014.

Georgijevski ima građansku, višenacionalnu, nezavisnu listu Vukovaraca i po njegovom programu nikakvo ujedinjenje ili potpora s lijevima ili desnima ne dolazi u obzir, niti ima je to namjera. Pozdržat će se sve ono što je u interesu građana Vukovara.

VL
SM
smizla
12:58 04.06.2014.

Vrijeme je da neka vukovarska građanska lista preuzme vlast, kao u Metkoviću, Omišu... Ja mislim da je to lista Georgievskog. On očigledno nije ušao u izbore iz interesa, a ima vrlo kvalitetnu i školovanu listu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.