Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ljetno osvježenje uz program VTV Televizije

VTV
Foto: PR
1/10
27.06.2019.
u 14:59

VTV Televizija i ovoga će ljeta u domove gledatelja unijeti atmosferu sa svih važnijih događanja u ovom dijelu Hrvatske. Dobar ljetni provod uz program VTV Televizije je zagarantiran

S kalendarskim ljetom, VTV Televizija je za svoje gledatelje ponovno pripremila zanimljive i raznovrsne ljetne programske sadržaje.  
Uz dnevni informativni program, središnju emisiju VTV Dnevnik, Otvoreni studio četvrtkom te buđenje radnim danom uz neizostavnu zabavno-mozaičnu emisiju Vekerica, ljetni programski sadržaj bit će ležeran, ispunjen aktualnostima i zanimljivostima iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije.  

U emisiji Razgovori upoznat ćemo gledatelje s ljudima koji su ostavili trag u kulturnom, sportskom, političkom, gospodarskom i društvenom životu regije. Od ljetnih vrućina rashladit ćemo se uz dvije glazbene emisije. Igrajte nam muzikaši posvećeni su zabavnoj i narodnoj glazbi, a Glazbeni in aktualnostima iz popularne glazbe.  

Programski sadržaj upotpunit će i filmska srijeda, ljetni koncerti te bogata arhiva VTV Televizije. Nastavljamo i s našim nedjeljnim kulturnim druženjem uz Kulturni magazin.  

VTV Televizija i ove godine svoje gledatelje vodi uživo na tri hrvatske TOP manifestacije, najznačajnija turistička događanja na sjeverozapadu. Od 30. srpnja do 4. kolovoza selimo studio u srce Čakovca gdje ćemo izvještavati o svim sadržajima 55. Porcijunkulova. Deset dana, od 23. kolovoza do 1. rujna, provest ćemo i na najvećoj pozornici na otvorenom – varaždinskom Špancirfestu uz jutarnji i večernji program uživo.  24. kolovoza uz Renesansni festival u Koprivnici vraćamo se u doba kasnog srednjeg vijeka i renesanse.  

VTV Televizija i ovoga će ljeta u domove gledatelja unijeti atmosferu sa svih važnijih događanja u ovom dijelu Hrvatske. Dobar ljetni provod uz program VTV Televizije je zagarantiran.    

Zavirite i u našu bogatu arhivu emisija na vtv.hr, pratite nas na našem youtube kanalu te na društvenim mrežama.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije