Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudjelujte

Uključite se u ljetnu online aukciju Večernjeg lista i kupujte povoljnije

Uključite seu veliku ljetnu online aukciju
Foto: VECERNJI LIST
07.07.2014.
u 14:25

Uključite se u našu aukciju do 10. srpnja u 15 sati i po 50% nižoj cijeni kupite neki od 200-tinjak proizvoda koji će vam ljeto učiniti ugodnijim

Večernji list ponovno organizira svoju popularnu i u nas jedinstvenu online aukciju!

Ljetna online aukcija traje od ponedjeljka, 7. srpnja u 9 sati, do četvrtka, 10. srpnja u 15 sati. Razloga da se uključite je više, no osnovni je sasvim sigurno povoljna kupnja, i to čak 200-tinjak proizvoda. Među njima su proizvodi koji će vam ovo ljeto učiniti ugodnim – tende, ukrasni kamen, kosilice, prskalice, strojevi i alati, vikend-aranžmani, darovni bonovi...

Svima koji se uključe u našu online dražbu pruža se, naime, prilika da kupe novi proizvod po nižoj cijeni od maloprodajne. Početna cijena svih ponuđenih proizvoda (ili usluga) umanjena je za 50 posto u odnosu na njihovu maloprodajnu cijenu. Nadmećući se sigurno ćete se i zabaviti, jer aukcijsko je nadmetanje uzbudljivo, napeto i do kraja neizvjesno. Osim toga, uštedjet ćete vrijeme jer sve o ponuđenim proizvodima možete saznati i na www.vecernji.hr/aukcija.

Foto: VLm

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije