Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabranili reklamu

Ljepotica bušenjem kondoma umjesto smijeha izazvala bijes javnosti!

reklama,kondom
Foto: Youtube Screenshot
07.05.2014.
u 12:50

Poznati španjolski modni brend Desigual naljutio je tamošnju javnost reklamom snimljenom za majčin dan. U njoj se pojavljuje prelijepa djevojka koja pred zrcalom mašta o trudnoći. Ozarena lica gura jastuk pod haljinu i divi se umjetnom trbuščiću. A zatim, opisuje Time, uzima iglu i buši paket kondoma.

Upravo je taj prizor izazvao ljutnju stanovnika Španjolske koji se spremaju glasovati za zabranu abortusa. Građani su komentarima na internetu izrazili zgražanje reklamom te napisali da je takvo djelovanje ''krajnje uvredljivo'' te kako potiče ''nepošteno i neodgovorno ponašanje''.

Desigual se na kraju ispričao svim gledateljima. Iz kompanije su poručili da nisu željeli nikoga uvrijediti već samo zabaviti i nasmijati. Na kraju su iz reklame izbacili sporne kadrove.

>>Svaka treća Hrvatica prakticira seksualne odnose bez zaštite

Komentara 2

IV
Ivananana
16:28 07.05.2014.

hahah neš ti cenzure...maknuli su sekundu videa gdje ih je probušila...i reklama im baš nema smisla...

Avatar tajar
tajar
13:35 07.05.2014.

Otkada su to Španjolci toliko tankočutni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije