Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ljajić: Možda znamo gdje je Mladić, ali ne smijemo vam reći

ratko mladic
arhiva vl
31.12.2009.
u 09:10

- Ako službe nastave raditi na ovaj način, uhićenje Ratka Mladića ne može biti izbjegnuto. Ne mogu vam reći kad će to biti, jedino vam mogu reći da će službe i dalje davati sve od sebe - rekao je Ljajić u intervjuu za Blic.

Predsjednik srbijanskoga Nacionalnog vijeća za suradnju s Haagom Rasim Ljajić izjavio je da ima saznanja o skrovištu Ratka Mladića, ali da o tome još ne može govoriti.

- Ako službe nastave raditi na ovaj način, uhićenje Ratka Mladića ne može biti izbjegnuto. Ne mogu vam reći kad će to biti, jedino vam mogu reći da će službe i dalje davati sve od sebe - rekao je Ljajić u intervjuu za Blic.

Rasim Ljajić je prije dva dana podnio ostavku na mjesto šefa Akcijskog tima za suradnju s Haaškim tribunalom jer se prevario u procjeni da će najtraženiji haaški bjegunac biti uhićen do kraja godine. Ljajić je istaknuo da se i ove godine radilo kako se najbolje znalo i moglo.

- Očito je da se Mladić još uvijek dobro i uspješno krije, ali ne može unedogled. On može odgađati svoje izručenje na ovakav način, ali ga ne može izbjeći - naglasio je Ljajić.

Uhićenje Ratka Mladića Srbiji je i dalje uvjet za eurointegracije jer je ta zemlja zasad odblokirala prijelazni trgovački sporazum, ali ne i Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju.

- Imamo plan, imamo saznanja koja nadopunjujemo, ali ponekad ona budu relevantna samo neko vrijeme, a onda ih neki događaj demantira i poruši kao kulu od karata - zaključio je Ljajić.

Komentara 22

LU
Luzza
10:15 31.12.2009.

Koje licemjerje. Pa oni ih sami cuvali po kasarnama. Rasime, stidi se imena tvog. Ti si obican beskicmenjak i sluzis Srbiji koja je samo za jedan dan ubila 8000 sunarodnika. Ali neko nikad da se opameti.

DU
Deleted user
11:10 31.12.2009.

Ova sranja slušamo već jako dugo, da bi im vjerovali.

DO
doktorica
09:17 31.12.2009.

Naravno da zna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije