Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskršnja akcija

Ližu se s užitkom: Belgija izdala čokoladne poštanske marke

čokolada
Boris Ščitar/PIXSELL
25.03.2013.
u 18:56

Okus je pomalo razočaravajući, no miris je jako dobar, kazala je jedna od prvih degustatorica

Belgijska čokolada najfinijeg je okusa na svijetu, a odsad se isto može tvrditi i za poštanske marke proizvedene u toj zemlji.

Naime, tamošnja pošta u promet je ovog ponedjeljka pustila ukupno 538.000 poštanskih maraka koje na prednjoj strani sadrže sliku čokolade, a na poleđini ljepilo s uljem kakaovca, piše AP. Svojevrsni je to \'\'poklon\'\' korisnicima koji sada umjesto u ne pretjerano ukusnom okusu ljepila, mogu uživati u lizanju markica s okusom čokolade.

Nažalost nisu svi oduševljeni ovom akcijom. Filatelistica Marie Claire Verstichel polizala je jedan primjerak i podijelila dojmove. - Okus je pomalo razočaravajući, no miris je jako dobar - kazala je nakon degustacije.

Oni koji joj ne vjeruju na riječ mogu kupiti paket od pet markica za 6,2 eura i provjeriti je li bila u pravu.

>>Belgijska pošta predstavlja marke s okusom čokolade

Komentara 1

BA
Bandopoly
21:47 25.03.2013.

Beskorisna glupost !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije