Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori

Lista triju stranaka osvojila većinu u 10 od 11 mjesnih odbora

skvaric (1)
Ljiljana Risek
26.05.2011.
u 13:03

HDZ-ova lista većinu je osvojila samo u Mjesnom odboru Gornja Višnjica, dok su Nezavisne liste u Očuri i Purgi dobile po dva vijećnika u vijeća MO-a

LEPOGLAVA – Koalicijska lista HNS-a, SDP-a i HSU-a ostvarila je uvjerljivu pobjedu na mjesnim izborima u Lepoglavi, gdje je osvojila većinu glasova u deset od ukupno jedanaest mjesnih odbora.

Lista triju stranaka pobijedila je u Lepoglavi, Kamenici, Viletincu-Vulišincu, Donjoj Višnjici, Kameničkom Podgorju, Purgi, Očuri, Žarovnici, Vesi Lepoglavskoj i Zlogonju. Kandidati s HDZ-ove liste usku su većinu (4 od 7 vijećnika) ostvarili samo u Mjesnom odboru Gornjoj Višnjici. U Očuri i Purgi na izbore su izašle i Nezavisne liste, a u oba mjesna odbora one su dobile po dva člana. Izbore je okarakterizirao skroman odaziv birača, od 6800, na birališta ih je izašlo samo 24 posto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije