Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.06.2014. u 12:00

Osim što je dobio optužnicu zbog dvaju kaznenih djela, Sabo se za gradonačelnika ponovno kandidirao suprotno volji stranke

Šef SDP-a Zoran Milanović potrudio se iz stranke izbaciti Aleksandru Kolarić i Slavka Linića (čeka se još odluka Glavnog odbora). Ona je previše kritizirala partiju i šefa partije, a bivši ministar izravno ga je optužio da ga se riješio kako bi zaštitio nečasne radnje svoje obitelji, prijatelja i interesnih krugova. Ali potpunu neprincipijelnost Milanović je pokazao kada je vukovarski SDP ipak odlučio podržati Željka Sabu za gradonačelnika, umjesto da je i on letio iz SDP-a.

Sabo, osim što si je priskrbio optužnicu zbog dvaju kaznenih djela, za gradonačelnika se ponovno kandidirao suprotno volji stranke. Statut SDP-a u članku 15. upravo propisuje da članstvo u stranci prestaje ako se član kandidira na nezavisnoj listi bez suglasnosti Predsjedništva. Sabo je učinio upravo to. Milanović je izrijekom tada rekao da ne postoji nikakva mogućnost da Sabo bude kandidat SDP-a, a zatim ga je vukovarski SDP ipak podržao, očito uz blagoslov – Milanovića. Sabo je i dalje član SDP-a. Gdje je tu principijelnost?

>> Obersnel zabrinut zbog Linića: Ovo je još jedan udarac SDP-u

Komentara 8

BU
Bulaba
12:43 06.06.2014.

Ne kužite vi pravila Bundeslige. Zakon i pravda su ono što kaže Kaiser Zoki. Njegov mozak je izvor apsolutne logike, što on zaključi, drugi moraju sami shvatiti, ili shvatiti da su limitirani i da ne mogu shvatiti nešto toliko pametno. Dakle, ne mučite svoje male glavice eventualnom neprincipijelnošću druga Zoke, vi to jednostavno ne razumijete.

GO
gordana93
13:01 06.06.2014.

Milanović je sve rekao o sebi kada je prešutno podržao kantidaturu Saboa još mu je vukovarski SDP skupljao potpise. Mislim da je Milanovićeva politička karijera gotova kao i Sabina

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
13:42 06.06.2014.

Milanović je pokazao tim činom koliko zapravo drži do pravde i poštenja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije