Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o uspješnosti

Linić: Učinci fiskalizacije znat će se do kraja godine

linic
Goran Stanzl/PIXSELL
18.09.2013.
u 21:03

Premijer Milanović rekao da će Croatia osiguranje i HPB biti prodani onome tko ponudi najviše

Privatizacija Croatije osiguranja i HPB-a bila je tema pitanja koje je za aktualnog prijepodneva premijeru Milanoviću postavio HDZ-ov Tomislav Čuljak kojeg je zanimalo kako se došlo do procjene od dvije milijarde kuna za obje tvrtke. Milanović je odgovorio da se do cijene došlo na temelju objektivnih kriterija koje su dali savjetnici te je dodao da će te institucije biti prodane onome koji ponudi najviše. HDZ-ova Gorana Marića zanimalo je koji je motiv da država proračunskim novcem ulazi u Centar banku.

– Mnogo je toga uspjelo, nešto nije uspjelo. Takve će se stvari i ubuduće događati. Ne može sve uspjeti – rekao je Milanović.

Ministar financija Slavko Linić odgovarao je na pitanje stranačke kolegice Ingrid Antičević Marinović koju je zanimalo koji su učinci fiskalizacije u suzbijanju sive ekonomije.

– Fiskalizacija je propis koji je svima pokazao što će biti s onima koji se bave nelegalnim aktivnostima – rekao je Linić i dodao da će učinci biti poznati do kraja godine.

>>Prihodi padaju, deficit raste, 
a Slavko Linić sve popularniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije