Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tržnice Rijeka

Linić: Špijunčina Karamarko obračunava se s pravosuđem

linić
Goran Kovačić/PIXSELL
Autori: tok, sj/VLM
22.03.2010.
u 14:06

“Špijun Karamarko” ne tumači da su kaznene prijave možda odbačene jer nije bilo elemenata kaznenog djela, kaže Linić

Spis riječke Tržnice od danas je u Osijeku, kamo je proslijeđen iz riječkoga Županijskog državnog odvjetništva nakon odluke glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića da se slučaj oduzima Rijeci zbog sumnje u objektivnost.

U DORH-u još ne obrazlažu razloge “selidbe” niti govore o mogućoj smjeni državnog odvjetnika u Rijeci Dorisa Hrasta zbog dvije godine zastoja u obradi predmeta. Za to je vrijeme pala u zastaru možebitna odgovornost bivšeg gradonačelnika Rijeke Slavka Linića i vlasnika Tržnica Ivana Franolića. Zbog gospodarskog kriminala u Tržnicama teškog 80 milijuna kuna, policija je sada prijavila gradonačelnika Vojka Obesnela i njegove suradnike. Hrast je danas bio “nedostupan” u Zagrebu.

Kako se doznaje, svojim jedinim grijehom smatra što o policijskom “općem izvješću” o Tržnicama nije obavijestio nadređene, no to nije učinio jer se na slučaju radilo. Za Linića je odluka DORH-a politički pritisak na riječko Odvjetništvo i obračun “špijunčine Karamarka” s Odvjetništvom.

 – “Špijun” tvrdi da je Odvjetništvo odbacilo kaznene prijave policije, ali ne tumači da je to možda učinjeno jer nije bilo elemenata kaznenog djela – rekao je dodajući da Hrasta ne poznaje i samo ga ponekad pozdravi.

Poručio je Oliveru Grbiću i Karamarku da se ne boji njihovih tužbi za klevetu. Podržao ga je i Željko Jovanović rekavši da Jadranka Kosor i Karamarko pretvaraju Hrvatsku u policijsku državu.

Komentara 168

ZP
za-pravednu-hr˙
18:54 22.03.2010.

dan marinović kako ti se da toliko tipkati .. haha odoh ja za svojim poslom... za ove budalaštine stvarno više nemam vremena haha

OB
-obrisani-
18:16 22.03.2010.

Je li Doris Hrast skuplja \"materijale\" protiv generala Norca!? Ako jest, pa kako sada da se ugrozi ta MORALNA VERTIKALA!?

PI
pilatus
15:01 22.03.2010.

Dakle kako stvari stoje lija je dolijala.;-))))))) Jednim metko dva zeca esdepejca ;-)))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije