Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivirao mandat

Linić se vratio u Sabor: 'Tu je puno lakše nego na ministarskom mjestu'

Slavko Linić u Saboru
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
15.05.2014.
u 10:49

– Pripremio sam se, željeznice su uvijek interesantne – rekao je Linić novinarima

Slavko Linić vratio se u saborske klupe na sjednicu koja je počela minutom šutnje za sve pale žrtve jer je 15. svibnja Dan spomena na hrvatske žrtve u borbi za slobodu i neovisnost Republike Hrvatske.

Linić je, kaže, došao spreman za raspravu o prijedlogu Zakona o regulaciji tržišta željezničkih usluga kojim se predlaže pripajanje Agencije za regulaciju tržišta željezničkih usluga Hrvatskoj agenciji za poštu i elektroničke komunikacije, HAKOM-u.

– Pripremio sam se, željeznice su uvijek interesantne – rekao je Linić novinarima. Zadovoljan je jer se vratio u saborske klupe. Ondje mu je, tvrdi, uvijek dobro.

– Tu je puno lakše nego na ministarskom mjestu, prema tome bit će i meni malo lakše – kazao je Linić. Na pitanje novinara je li jučer izbjegao dolazak u Sabor zato što je premijer Zoran Milanović bio na aktualnom prijepodnevu, Linić, kojem je danas formalno aktiviran saborski mandat nakon što je smijenjen s dužnosti ministra financija, samo je kratko poručio da "teorije zavjera nisu predmet njegova interesa".

>> HDZ protiv: Sabor potvrdio Lalovca za ministra financija

Ključne riječi

Komentara 28

ZA
Zagorakis
11:40 15.05.2014.

Nemoj se opustiti previše jer uskoro ideš u Remetinec

CB
Conan Barbarin
11:08 15.05.2014.

bez obzira na sve afere eto linića opet u sabora i eto mu opet 18.000kn plaće. toliko o tome što je kažnjen za sve afere.

Avatar Carrera
Carrera
11:29 15.05.2014.

eto, unatoč svemu i dalje je naš slavko u politici, i dalje ima masnu plaću, i dalje vuče konce riječkog sdp-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije