Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDLSN:
Povratak na članak

'Linić ograničio prekovremene, a svojim suradnicima isplaćuje maksimalnih 32 sata'

Zaposlenici Porezne i Carinske uprave pitaju se nije li od poslodavca licemjerno od njih tražiti povećane radne napore i prešutni pristanak na neplaćeni prekovremeni rad

Komentari 7

NV
novo vriijeme
11:08 17.02.2014.

Bože dragi šta je ovo, znači dok jedan koji je radio prekovremeno koristi slobodan dan ostali moraju odraditi svoj i njegov posao. Znači za istu plaću dupli posao. Znači dva posla jedna plaća.

VL
DU
Deleted user
11:19 17.02.2014.

U zemlji sa ovoliko nezaposlenih nitko ne bi trebao raditi prekovremeno jer uzima posao nekom tko je posve bez posla.

VL
D0
Daniel_0412
13:38 17.02.2014.

Prekovremeno rade oni koji ili imaju previše posla, ili su nesposobni svoj posao napraviti za 8 radnih sati. Dakle, ili dodatno zapošljavanje na određeni/neodređeni rok, ili zamjena nesposobnih s nekim tko će to odraditi za normalno radno vrijeme. Brzo i točno, ali ne ishitreno i šlampavo.

VL
DU
Deleted user
11:20 17.02.2014.

Nema potrebe za prekovremenim radom u državnoj upravi, ionako je državnih službenika previše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.