Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije ministara

Linić komentirao odlazak Čačića: Svi smo mi zamjenjivi

'22.03.2012., Zagreb - U Banskim dvorima odrazana je danas 17. redovita sjednica Vlade RH. Ministar financija Slavko Linic i prvi potpredsjednik i ministar gospodarstva Radimir Cacic.  Photo: Patrik M
'Patrik Macek/PIXSELL'
15.11.2012.
u 10:01

Ministrica vanjskih i europskih poslova naglasila je da je to veliki gubitak za državu jer je Čačić bio jako aktivan u investicijskoj i gospodarskoj politici

Ministra financija Slavka Linića pitali smo hoće li Vlada naći kvalitetnu zamjenu za bivšeg ministra gospodarstva Radimira Čačića. – Svi smo mi zamjenjivi – rekao je Linić, a na pitanje hoće li Čačića zamijeniti ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak, Linić je rekao da će to odlučiti predsjednik Vlade.

Ja o tome imam svoje mišljenje, ali ću ga zadržati za sebe, kazao je

Ministricu vanjskih i europskih poslova Vesnu Pusić pitali smo hoće li ona postati prva potpredsjednica Vlade.

– To vam ne mogu sada reći. O tome će odlučiti stranka na današnjem sastanku i o svemu ćete biti obaviješteni u 16 sati na konferenciji za novinare. Pitali smo je koliko je odlazak Čačića štetan za Vladu i za stranku. Pusić je rekla da je to u svakom slučaju vrlo teška situacija, ali da su se s takvom situacijom suočili i da će Vlada morati nastaviti dalje. Naglasila je da je to veliki gubitak za državu jer je Čačić bio jako aktivan u investicijskoj i gospodarskoj politici.

Ministar Željko Jovanović komentirao je odlazak Radimira Čačića iz Vlade riječima ''nezamjenjiv je samo jedan čovjek, a to je premijer''. Ministar turizma Veljko Ostojić rekao je da će se odlazak Radimira Čačića jako osjetiti, pogotovo u gospodarskoj politici Vlade te da se ljude cijeni na pravi način tek kad ih više nema. – U ovom slučaju, naravno, kad ih više nema u politici – rekao je Veljko Ostojić.

>> A sve je počelo ovako: 'Ovo je moja osobna tragedija!'

Ključne riječi

Komentara 27

VE
vero
10:38 15.11.2012.

Pa eto da netko kaže pravu istinu. Ali g. Čačiću kako ono reče: Nije palo napamet da odstupi ili pomisli da je nezamjenjiv. Toliko priče ni o čemu, da se radi o običnom građaninu, njega premjer ne bi tako štitio.. Koliko se trude ovi pravnici iznači načina da ga izvade iz bukse, a za Vukiće se nitko nije borio. Neka je i njemu bahatost došla na naplatu, ima Boga.

Avatar MENSA
MENSA
10:54 15.11.2012.

JOŠ DA I ON....! Još da i on dade ostavku......vidjelo bi se svjetlo na kraju tunela !

OB
-obrisani-
10:19 15.11.2012.

Ministirca vanjskih i europskih poslova (Vesna Pusic )kaze da je ostavka Cacica svih njegovih funkcija velikigubitak za drzavu... je bas je "veliki" gubitak,a po cemu to sta je Cacic dobro radio,gdje je to bio tako aktivan ,u zavtaranju firmi,tjeranjem u stecaj.?. Bio je aktivan kaze ta ista, u invetsicijskoj i gospodarskoj politici... Je bas je >:-)).zato su nas investitori i zaobilazili a sad i svi radovi zastali koliko je Cacic bio sposoban... Obmanjivao cijelu zemlju svojom sposobnoscu,isto tako kao sto nam i ona maglu prodaje... Maknite se vise svi iz vlade..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije