Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osoba tjedna

Linić je šefu stranke za osvetu upropastio tulum

linic
Patrik Macek/PIXSELL
01.03.2014.
u 17:16

Ministar financija Slavko Linić nije dugo čekao osvetu.

Nedavno ga je šef vlade i stranke Zoran Milanović javno ponizio smijenivši mu, doduše opravdano, pomoćnika Branka Šegona putem televizijskog intervjua. Ionako napeti odnosi između premijera i vrlo utjecajnog ministra financija upali su tada u hladnoratovsku fazu. Linić je “progutao” to javno poniženje, ali Milanoviću nije oprostio.

Ministar financija nije dugo čekao osvetu. A bila mu je slatka, jer je svom šefu Milanoviću uspio upropastiti tulum.

Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

Prošle subote vrhuška Vlade i stranke okupila sa na konvenciji SDP-a koja je trebala poslužiti kao idealna prilika da premijer i njegovi najbliži suradnici iz Vlade građanima pošalju poruke da gospodarska situacija nije baš tako crna kao što se čini. Ali skoro pa ništa od tih optimističnih poruka do građana došlo nije. Prva vijest dana bio je Linić. Dovoljno je bilo tek da ministar financija sam kao duh sjedne u zadnji red. Vijest dana bila su tumačenja rasporeda sjedenja na SDP-ovoj konvenciji a ne poruke šefa stranke Zorana Milanovića.

>>Evo kako je Linić objasnio zašto je na konvenciji SDP-a sjedio sam u zadnjem redu

Komentara 15

DE
denis12345
17:59 01.03.2014.

Hrvatska je talac tog "utjecajnog" ministra financija, glavnog krivca za katastofalnu gospodarsku politiku i rezultate. Uspio je iscijediti zadnju kunu od građana i poduzetnika, a nije postigao ništa, samo je dodatno pogoršao stanje. Ubio je svaku želju za investiranje i zastrašio svakoga tko se u Hrvatskoj želi baviti poduzetništvom jer Hrvatska je zemlja gdje se i slastičarnica zatvara zbog 5 kn viška u blagajni. Stalna povećanja ionako previsokih poreza zaustavila su sve privatne investicije jer nitko ne zna hoće li mu više sutra biti isplativo poslovati ili neće. Mi građani sve te njegove poteze plaćamo kroz pad standarda, povećanje nezaposlenosti, lošem zdravstvu... i što je najgore, perspektiva za oporavak nam je vrlo loša. E pa taj ministar nije samo šefu pokvario tulum, pokvario je mnogo čega svima nama skupa na dugi rok.

XA
xaron
20:31 01.03.2014.

Nadam se da uskoro nećemo ni jednog od ove dvojice gledati na ekranima. Mnogo su nas zaduzili.

Avatar Carrera
Carrera
19:43 01.03.2014.

ma taj SDP se totalno raspao iznutra...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije