Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još nema ponude
Povratak na članak

Linić: General Čermak bi znao voditi procese u Dini i Diokiju

Ministar financija Slavko Linić danas je kazao da je "poznata ideja da general Ivan Čermak preuzme Dinu i dijelove Diokija", nakon što je turski investitor odustao od Dine, ali i dodao da "konkretnog prijedloga" nemaju.

Komentari 15

DU
Deleted user
21:59 19.02.2013.

gospodinu čermaku i pristoji da vodi neke hrvatske tvrtke jer mu je kao i nekim drugim tzv povjerenicima nacionalnog kapitala predsjednik tuđman dao dijelove kapitala kojim su trebali preuzeti hrvatske tvrtke i uspješno ih vodit na zadovoljstvo svih, postavljam pitanje gdje su nestali ostali obdareni povjerenici ili još bolje pitanje gdje je nestao ostali nacionalni kapital

VL
NI
nikola
09:58 20.02.2013.

Ovo stvarno postaje tragično.

VL
MI
Mirel
21:44 19.02.2013.

Otkuda Čermaku odjednom toliki novac da pokupuje benzijske pumpe i sad Diokiju itd, a do jučer bio u zatvoru. Koja mu je *****ina iz politike utrpala novac, i ko sve stoji iza toga. Ja mislim tud se vrti veliki lopovluk.

VL
CH
chemica
22:22 19.02.2013.

Kada te Linić hvali, onda nema boljeg dokaza da si potpuno nesposoban.

VL
EV
ebes vl i njegove admine
23:35 19.02.2013.

pa ako je mogao linic rovat po ina-i jos davnih kasnih 80-ih, i bit ministar gospodarstva i financija u dva mandata, onda stvarno svaka baba moze vodit dina-u i dioki. teorem po linicu, kilo mozga, jedna kuna.

VL
MA
manjihrvat
06:47 20.02.2013.

Otkuda Liniću ovakva nebulozna ideja da bi čermak znao voditi Dioki? Čermak zna pokrasti i uništiti i pokradenim novcem stvoriti vrijednost za sebe. Iz toga porizlazi ako date črmaku Dioki po hadezeovskom receptu privatizacije tada ćete imai još jednu upropaštenu tvrtku s radnicima na ulici. ALi koga u ovoj državi briga za radnike. Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da ovi nemaju veze sa socijaldemokracijom.

VL
GO
google385
07:47 20.02.2013.

a ko bi znao voditi drzavu?

VL
BU
bubimir
07:51 20.02.2013.

nije problem u tome što linić misli da bi čermak znao voditi procese u diokiju, problem je u tome što linić misli da bi on mogao voditi procese u bankama a svoje ministarsko ponašanje slona u staklarskoj radnji očigledno želi kopirati i u druga područja tako da vidimo koji nas lumen vodi u svijetlu budućnost, jedini sitni problem za njega je taj što godina Gospodnja nije više 1945.

VL
OB
-obrisani-
08:22 20.02.2013.

Liniću,otvara se kricijalno pitanje odakle Čermaku tolika lova ako se znade da je do 92-godine bio gola sirotinja? Je'l to i SDPe digao ruke od ispitivanja porijekla imovine....? Ista banda.

VL
OB
-obrisani-
10:16 20.02.2013.

General Čermak pomaže svojim savjetima Liniću i cijeloj Vladi. To je pošteno-bogata osoba na sreću bez ratne mrlje. Zar nije oslobođen i dočekan i izljubljen od tadašnjih vladajućih. Zaslužan general i za ovu Linićevu odluku. Bravo Liniću prihvatili ste već generalovo bogatstvo, te će izgleda biti manje sirotinje bez primanja. Nadaš se pozitivnim poenima. Ova Vlada učinkovito sa dobrostojećima proiznalazi način izlaska iz kriza.

VL
PP
Peter Petrovic
10:17 20.02.2013.

to je sve zajedno jedna velika banda ,a mi jadnici koji nemamo snage izaci i sve izbaciti iz vlade i lopovima sve pokradeno uzeti i snjima u renetinac bez prava na obranu. ili istu obranu sto je ima caucesku. jerer kod nas prede sve moguce van normale. 92 jad i bijeda kao svi sada milijonima barataju. milijoni koji samo malverzacjama mozes zaraditi.i slimic jos snjima KOPERIRA A NAS MALE JE**: nema nikakvog pocetka a da nema i KRAJA:

VL
PP
Peter Petrovic
10:24 20.02.2013.

bugarska vlada je dala ostavku ,ali nase treba izbaciti silom.samo sada imamo vece probleme.bitno je za taj narod rijesiti problem :CIRILICA dok mi se bavimo sa nasim problemima vlada profitira i ,hebe tai .....narod.

VL
KL
kloki
10:35 20.02.2013.

Realno gledano, opcija da Čermak preuzme Dinu i Dioki bila bi najbolja. Prvi razlog, što ni jedno njegovo poduzeće koje je osnovao nije propalo, podignuo ga je od nule. Kad je prodavao, prodavao je poduzeća na vrhuncu razvoja i zarade. Drugi razlog je taj, što uživa povjerenje dobrih (ne naših) banaka, koje ga prate. Treći razlog, ima sposoban i odan tim suradnika, koji znaju raditi. A svi njegovi radnici imaju pozitivno mišljenje o njemu. Za one koji nisu upućeni, gospodin Čermak je imao dosta kapitala i prije 90. i 92., bio je imućniji građanin i privatnik Zagreba, nije se eksponirao i bavio politikom i nije privatizirao nikad ni jedno državno poduzeće. A trgovanje naftom u ratu, koja mu se pripisuje, ima drugu pozadinu, koja će uskoro na vidjelo.

VL
LI
list68
12:58 20.02.2013.

Liniću, pogrešno govoriš, treba provjeriti na koji je način Čermak došao do poćetnog kapitala. Do sada se tako radilo, davalo se "osobama sumnjivih moralnih vrijednosti", da preuzimaju tvrtke, pa eto kamo nas je to dovelo.

VL
PP
Peter Petrovic
17:25 20.02.2013.

lopovi su uvjek lopovi ,oni prije 91 i oni nakon 91. ni prije ni posle kod nas nisi mogao postati miljoner na posten nacin.netko kaze da prije 91se zidalo bez dozvole. da jer dok ti si sebi gradijo kucicu oniu oni neki su krali miljone kao i danas bez voditi racuna sto ti ko magare se mucis ,vazno da oni nesmetano mogu krasti. oni su se nakrali i sada nama PLUS RUSE NASE MUKE:i jos ima budala koji ih podrzavaju .nije dosta sto vlade se ne brinu o njima vec i oni pokradeni ih na glupi nacin podrzavaju.cekajuci koju milostinju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.