Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema više spajanja?

Linić: Blagdane ne treba ukidati, ali neki bi mogli postati radni dani

slavko linić (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
02.11.2012.
u 17:35

Obrazlažući nužnost poreza na imovinu Linić je ocijenio da je “zločin” imati stan koji se ne koristi

– Tko je štedio i stekao pet stanova, taj je bogat i on mora više pridonositi za javne potrebe, zdravstveni i obrazovni sustav, nego obični radnici iz svojih plaća – rekao je ministar financija Slavko Linić obrazlažući zašto je nužno uvesti porez na imovinu.

Linić je ocijenio da je “zločin” imati stan koji se ne koristi.

Upitan razmišlja li se u Banskim dvorima još uvijek o ukidanju nekih praznika, ministar Slavko Linić rekao je da blagdane ne bi trebalo ukidati, ali da bi neki praznici ipak mogli postati radni dani. 

>>Cigarete od 1. srpnja znatno skuplje, trošarine na kavu manje

Komentara 23

MA
maaraa
18:00 02.11.2012.

za jako puno zaposlenika i blagdani i praznici su radni radni.Ako gospodin Linić ima hrabrosti neka uvede strogu kontrolu plaćanja rada u dane blagdana i drastične kazne za nepridržavanje Zakona o radu i plaćama u dane Blagdana.....Kažem ako ima hrabrosti......a nema ....neće.......nesmije...........

CV
crna vrana
18:31 02.11.2012.

Slavek , najte se više blamirati. Pustite nekoga od zanata da vam vodi taj vaš PR oko novog nameta-poreza na imovinu. Ovako ispadate fakat redikulozni. Sine ira et studio.

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
18:06 02.11.2012.

Ostavka. Što prije, to bolje za ovu zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije