Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Lina ABC vam poklanja šest online tečajeva engleskog jezika za djecu

Lina ABC
05.05.2021.
u 14:12

Poklanjamo vam online tečaj engleskog jezika u Lina ABC, jedinoj 100% online školi u Hrvatskoj koja je u potpunosti prilagođena djeci osnovnoškolskog uzrasta. Omogućite svom djetetu učenje engleskog jezika putem najsuvremenije tehnologije, kroz online igru i zabavu.

Prema rezultatima istraživanja provedenog na poznatom sveučilištu UCLA, djeca za učenje novog jezika koriste isto područje mozga koje kontrolira nesvjesne akcije, poput vezanja cipela ili pisanja svog imena. Takav način učenja stranog jezika je intuitivan i događa se u situacijama koje nisu „učenje“ u klasičnom smislu riječi.

Zato, želite li da vaše dijete nauči strani jezik kvalitetno, brzo i bez napora, priuštite mu neprimjetno učenje, zamotano u zabavu i igru.

Tečajevi Lina ABC online škole engleskog jezika dizajnirani su upravo za dječji način učenja, za djecu od 6 do 13 godina. Lekcije su u potpunosti kreirane za lako i intuitivo usvajanje engleskog jezika kroz igru, zabavu i intenzivnu interakciju.

Ovo je samo jedna u nizu posebnosti koje Lina ABC nudi svojim malim polaznicima.

Lina ABC jedina je 100% online škola u Hrvatskoj, specijalizirana isključivo za online nastavu.

Uz Lina ABC školu svoje planove više ne morate prilagođavati rasporedu tečaja stranog jezika. Vrhunski tečaj stranog jezika sada je dostupan vašem djetetu gdje god da se nalazite. U dogovoreno vrijeme (da, i taj dio je prilagodljiv) samo upalite uređaj putem kojeg će dijete sudjelovati u nastavi i međunarodno certificirani učitelji virtualno dolaze k vama. A vi, umjesto da sjedate u auto i vozite put lokacije tečaja stranog jezika taman kad ste se opustili nakon posla, možete vrijeme iskoristiti za odmor ili za nešto što inače ne stignete napraviti.

Učenje se odvija na najnaprednijoj interaktivnoj platformi za učenje, jedinstvenoj u Hrvatskoj. Učenici mogu na ekranu crtati, pisati, zaokruživati, pomicati sličice, gledati videe i slušati audio zapise. Moguće je podići virtualnu ruku, dobiti virtualnu nagradu i to još nije sve. Više od 10 interaktivnih alata omogućava učeniku da cijelo vrijeme aktivno sudjeluje u nastavi.

Najsuvremenija tehnologija osigurava potpunu sinkroniziranost između slike i zvuka, što rezultira savršenom povezanošću svih sudionika tečaja i doživljajem neposrednog druženja. Sve što je vašem djetetu potrebno da bude prisutno na satu je stabilna internet veza i stolno računalo, laptop, tablet ili mobitel – izbor uređaja je vaš, a naša interaktivna platforma savršeno radi na svim uređajima.

Materijali i igre koji se koriste u nastavi ciljano su dizajnirani da potiču aktivnost tijekom cijelog sata u vidu natjecanja za odgovaranje na pitanja, suradnje sa suigračima, međusobnog razgovora, skupljanja bodova i raznih drugih interakcija.

Aktivno sudjelovanje u nastavi i opuštena atmosfera dovode do mnogo bržeg i lakšeg učenja, nego što je to kod klasičnog „učitelj predaje – učenik sluša“ modela. Zato naši mali polaznici progovore engleski u vrlo kratkom roku.

Želite li iz prve ruke pratiti napredak djeteta, nema problema. Za razliku od klasične nastave, na satovima Lina ABC škole možete biti prisutni. Samo sjednite uz svog mališana dok sudjeluje na tečaju i uživajte u njegovom uspjehu.

Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji koja omogućava konstantnu interakciju i 100% aktivno sudjelovanje djeteta u nastavi te metodi učenja usklađenoj sa znanstveno dokazanim dječjim načinom usvajanja stranog jezika, mali učenici Lina ABC škole počinju se služiti engleskim već nakon 1. sata!

Lina ABC vam poklanja šest interaktivnih online tečajeva engleskog jezika za djecu od 6 do 13 godina!

Nagradni natječaj traje do 25.5., a sve što trebate jest ispuniti obrazac na dnu članka. Šest najkreativnijih odgovora osvaja nagradu.

Imena dobitnika objavit ćemo ovdje do 31.5.

Sretni dobitnici su:

1. Ivana Dzalto

2. Meri Garvanović

3. Ivana Delić

4. Vili Ustamujić

5. Jana Marković

6. Marijela Bajurin Sretenović

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije