Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži novi dom

Lili su ostavili na ulici, pronašli su je zavezanu za stup

Lili
Foto: Privatni album
1/2
23.10.2015.
u 15:08

Malena Lili još je jedna žrtva godišnjih odmora. Ostavljena je na ulici, pronašli su je zavezanu za stup.

Umiljata je, odana čovjeku i poslušna. Slaže se Lili sa svima, mačkama, psima, djecom. Željna je ljubavi i traži ljude koji će je otvorena srca primiti u svoju obitelj. Traži ljude koji je nikada više neće ostaviti. Lili ima oko osam mjeseci, cijepljena je, čipirana i sterilizirana.

Informacije o udomljavanju možete dobiti na 091/23-30-324.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
21:51 23.10.2015.

Jadne zivotinje,psi.Totalno ovisne o covjeku,njegovoj toplini,pomoci i dobroti.Oci su joj pune povjerenja,zeljne ljudske topline i njeznosti.Zeljne i u iscekivanju ljudske paznje i geste.A ljudi zli,pokvareni,oholi,egoisticni - Cast izuzetcima.

Avatar plejer_as
plejer_as
10:31 24.10.2015.

ja stalno vidim zavezane pse pred dućanom, pekarom, na parkingu ... i nikad mi nije palo na pamet da ih udomim ... viš, dobra je ideja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije