Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA Policija potvrdila da je Zoran Mrvelj (42) ubijen

Likvidiran hicem zbog građevinskih poslova?

Policija je satima obavljala očevid pokušavajući dokučiti što se dogodilo
Foto: Marko Prpić
22.10.2008.
u 18:24

ZAGREB – Zoran Mrvelj (42), koji je do sada prijavljivan zbog nanošenja teških ozljeda, likvidiran je hicem u glavu, potvrdila je zagrebačka policija. U trenutku kada je ubijen kod sebe nije imao nikakvih isprava.Tko, kada i zašto ga je ubio pitanja su na koja policija za sada nema odgovor.

Mrtav satima
Službeno je priopćeno samo to da je Mrvelj ubijen u mercedesu CLS 320 CDI registracijskih oznaka ZG 7379-DC, čiji je vlasnik umirovljenik Boško B. (78), na zagrebačkom Manterovčaku 100, u utorak između 12 i 17 sati. Naime, vozilo u kojem je nađen mrtav susjedi su vidjeli oko 11.30 sati, a kako je motor cijelo vrijeme radio, s vremenom im je to postalo čudno pa su pozvali policiju.

– Moji prijatelji vidjeli su zlatni mercedes i čovjeka koji sjedi u njemu. Prozor je bio malo spušten, motor je radio, a kako su oni mislili da je riječ o pijancu, nisu se približavali vozilu – kazali su neki od očevidaca, koji su zainteresirano promatrali policijski očevid.

Planirani zločin
Po svemu što je do sada poznato, Mrvelj je likvidiran hicem iz vatrenog oružja u vozilu koje je bilo parkirano ispred zgrade u izgradnji, a očito je bila riječ o pomno planiranu zločinu. Naime, policija nije našla oružje pa je očito da ga je počinitelj odnio sa sobom.

Mrvelj je imao prostrijelnu ranu na čelnom dijelu glave pa je lako moguće da ga je ubojica pričekao te mu kroz poluotvoren prozor ispalio hitac u glavu i pobjegao. Druga je mogućnost da je Mrvelja ubio netko tko je bio s njim u vozilu, no za tu teoriju za sada nema potvrde u materijalnim tragovima. Kao mogući motiv zločina neslužbeno se u policijskim kuloarima spominju poslovi oko gradnje, odnosno dugova u vezi s neprodanim stanovima.

Mrvelj se navodno bavio građevinskim poslovima, a ubijen je ispred nedovršene urbane vile, koja se, prema kazivanju susjeda, gradi već tri godine. Njegovo ime spominjalo se i u kontekstu kupnje neke tvornice duhanskih proizvoda u Makedoniji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije